Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 17. CSM Târgu Jiu continuă lupta pentru play-off. Vineri, 12 ianuarie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – CSO Voluntari

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru a doua confruntare din această săptămână din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. În runda cu numărul 17 din Grupa A, baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor înfrunta CSO Voluntari. Meciul va începe la ora 18.00. Baschetbaliștii grupării gorjene vor să-și treacă în cont a 7-a victorie stagională. Antrenorul Kresimir Basic face apel la suporterii echipei să fie prezenți la sală pentru a susține echipa. ”Sper să le oferim suporterilor un baschet de calitate și împreună cu ei să reușim să câștigăm acest meci”, a declarat Kresimir Basic la conferința d epresă premergătoare partidei cu Voluntari.

IMPORTANT*CSM TÂRGU JIU CONTINUĂ LUPTA PENTRU TOP 10! ECHIPA NOASTRĂ ARE NEVOIE DE SUSȚINERE ȘI LA MECIUL CU CSO VOLUNTARI. PUTEȚI CUMPĂRA ACUM BILETE ONLINE DE PE PLATFORMA blt.ro ACCESÂND URMĂTORUL LINK: https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cso-voluntari-baschet-masculin.html

La doar trei zile distanță de victoria cu SCM Timișoara, baschetbaliștii gorjenii țintesc o nouă victorie în Liga Națională. De această dată trebuie să treacă de CSO Voluntari, pentru a se menține în continuare în lupta pentru Top 10. Oaspeții, cu 10 victorii și 4 înfrângeri, sunt pe 3 în Grupa A și sunt deja calificați în Top 10. Gorjenii au urcat pe locul 6 în clasament după victoria contra echipei din Timișoara și speră în continuare la play-off. Echipa din Târgu Jiu depinde însă si de rezultatul partidei dintre Dinamo și Timișoara, care se dispută tot vineri, aproximativ de la aceași oră. 

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Un meci foarte dificil, cu o echipă foarte bună, din punctul nostru de vedere, una dintre primele patru echipe ale campionatului. Dar noi jucăm acasă și, dacă continuăm să jucăm cum am jucat de fiecare dată în fața propriilor suporteri, cu agresivitate, se poate întâmpla orice și putem să câștigăm. Ca antrenori, avem datoria să-i facem pe jucători să se refacă cât de repede posibil, chiar dacă se joacă din trei în trei zile. Ei sunt jucători profesioniști, înțeleg lucrul acesta. În primul rând, ne așteptăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală și după aceea noi vom da tot ce putem mai bun pentru a oferi un baschet de calitate și un spectacol de calitate. Împreună cu fanii sper să putem să reușim să câștigăm acest gen de meciuri precum cel cu Voluntari. Avem nevoie de suportul lor, avem nevoie de ei la fiecare meci”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
SEZON 2023-2024

GRUPA A 
ETAPA 17
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
VINERI 12 IANUARIE 2024
ORA 18.00
LIVE PE FRBTV
CSM TÂRGU JIU – CSO VOLUNTARI

Comment here