Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 14. Vineri, 22 decembrie, ora 18.00: Corona Brașov – CSM Târgu Jiu. Andrei Bărăgan:”Trebuie să fim uniți, cum am fost în ultimele trei meciuri. Mergem acolo cu gândul de a câștiga”

Zi de meci pentru baschetbaliștii CSM Târgu Jiu, care s-au deplasat la Brașov pentru o nouă etapă din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Vineri, 22 decembrie, într-un meci din etapa a 14-a din Grupa A a Ligii Naționale se întâlnesc Corona Brașov și CSM Târgu Jiu. Meciul va începe la ora 18.00 și va fi transmis în direct de Digisport 3. Gorjenii merg la Brașov cu gândul de a-și trece în cont o nouă victorie stagională. ”Trebuie să fim uniți, cum am fost în ultimele trei meciuri. Mergem acolo cu gândul de a câștiga”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de la Brașov, Andrei Bărăgan.

După ce au marcat Ziua Mondială a Baschetului alături de juniorii clubului gorjean, baschetbaliștii lui Kresimir Basic au plecat spre Brașov, acolo unde vor avea parte de un duel dificil în compania echipei Corona Brașov, ocupanta locului 3 în acest moment în Grupa A. Gorjenii merg însă hotărâți să lupte pentru un nou succes în Liga Națională. Ar fi al 4-lea succes stagional pentru gruparea gorjeană, care ar face un pas imens către Top10. Nu va fi o misiune ușoară, dar cu o apărare agresivă, CSM Târgu Jiu poate obține un rezultat pozitiv la Brașov, crede tânărul baschetbalist gorjean, Andrei Bărăgan.

Andrei Bărăgan, CSM Târgu Jiu: ”Trebuie să fim uniți, cum am fost în ultimele trei meciuri. Mergem acolo cu gândul de a câștiga. În tur, am avut foarte multe posesii pierdute și cred că asta a făcut diferența. Dacă respectăm, indicațiile antrenorului și ne apărăm foarte agresiv, eu zic că putem să ne întoarcem cu o victorie. Simt că este mult mai omogenă echipa în acest moment față de începutul campionatului”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
SEZON 2023-2024
GRUPA  A
ETAPA 14
BRAȘOV, SALA DP COLIBAȘI
VINERI, 22 DECEMBRIE 2023, ORA 18.00
LIVE DIGISPORT 3

LIVE FRBTV
CORONA BRAȘOV – CSM TÂRGU JIU 

Comment here