Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 14. Baschetbaliștii gorjeni, deplasare la Brașov înainte de Crăciun. Vineri, 22 decembrie, ora 18.00: Corona Brașov – CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu își continuă în această săptămână seria meciurilor din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Într-un meci din etapa a 14-a din Grupa A, echipa pregătită de Kresimir Basic va juca în deplasare, cu Corona Brașov. Partida, care se va disputa vineri, 22 decembrie, va începe la ora 18.00 și va putea fi urmărită în direct pe postul Digisport 3. ”Fiecare meci din LNBM este greu, iar această partidă necesită foarte multă concentrare. Ar fi cel mai frumos cadou de Crăciun să câștigăm această confruntare”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de la Brașov, antrenorul Kresimir Basic.

După trei victorii consecutive, CSM Târgu Jiu merge în Ardeal, la Brașov, cu gândul de a-și continua seria rezultatelor pozitive din Liga Națională. Baschetbaliștii grupării gorjene vor avea însă parte de o confruntare extrem de dificilă în această rundă. Corona Brașov ocupă locul 3 în acest moment în Grupa A, cu obiectivul de a intra în Top 10. Brașovenii au 7 victorii și 5 înfrângeri. Gorjenii au și ei ambițiile lor. Impulsionată de seria de rezultate pozitive din returul sezonului regulat, CSM Târgu Jiu, care are până acum o linie de clasament foarte echilibrată, cu 5 victorii și 5 înfrângeri, vrea în Top 10. În aceste condiții, confruntarea din sala de la Colibași devine una extrem de interesantă. Kresimir Basic vrea din partea băieților săi concentrare maximă, dar și o apărare agresivă, care ar putea duce către un rezultat pozitiv, un cadou de Crăciun. 

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Pentru noi nu există partidă ușoară, fiecare meci din LNBM este greu, iar această partidă necesită foarte multă concentrare. Sperăm să începem meciul la fel de bine, dar deznodământul să fie altul față de partida tur. Obiectivul este rămânerea în prima ligă, ar fi grozav să-l realizăm cu o calificare în play-off, iar visul este încă în picioare. Cred că din punct de vedere sportiv, ar fi cel mai frumos cadou de Crăciun să câștigăm această confruntare”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
SEZON 2023-2024
GRUPA  A
ETAPA 14
BRAȘOV, SALA DP COLIBAȘI
VINERI, 22 DECEMBRIE 2023, ORA 18.00
LIVE DIGISPORT 3

LIVE FRBTV
CORONA BRAȘOV – CSM TÂRGU JIU 

Comment here