BaschetJuniori

CSM Târgu Jiu Grupa U18 baschet feminin, partide de verificare la Sibiu / Toma Popescu:”Turneul s-a dovedit extrem de util pentru omogenizarea lotului”

Echipa de baschet feminin U18 a CSM Târgu Jiu a disputat două partide verificare la Sibiu. Formaţia pregătită de profesorul Toma Popescu a jucat în compania Grupelor U18 şi U16 ale CSS Sibiu. Turneul de meciuri amicale de la Sibiu s-a soldat cu o victorie şi o înfrângere pentru echipa gorjeană.

În prima partidă, elevele lui Toma Popescu s-au duelat cu grupa similară a CSS Sibiu. Gazdele au avut câştig de cauză şi s-au impus cu 87-73. În ceea de a doua confruntare, baschetbalistele de la CSM Târgu Jiu au întâlnit Grupa U16 a CSS Sibiu. Gorjencele au trecut fără probleme de formaţia gazdă, scor 88-53. Toma Popescu, ajutat la Grupa U18 de kinetoterapeut-ul Patrick Toma, a declarat că testele de la Sibiu au fost extrem de utile pentru omogenizarea lotului.

Toma Popescu, antrenor Grupa U18 baschet feminin: „Un turneu binevenit pentru echipa noastră, pentru a definitiva pregătirea începutului de campionat. În cele două meciuri am rulat tot lotul avut la dispoziție, pentru a da minute tuturor jucătoarelor. Turneul s-a dovedit extrem de util pentru omogenizarea lotului”.

LOT CSM Târgu Jiu U18 baschet feminin: Ştefania Ardereanu, Casian Spineanu, Teodora Ţîrcă, Ada Moescu, Ştefania Buju, Bianca Nica, Carla Surcel, Daria Berca, Miruna Rădescu, Ana Encescu, Giulia Lungescu, Ştefania Ghimbăşan. Antrenor: Toma Popescu. Kinetoterapeut: Patrick Toma.

 

 

Comment here