Baschet

LNBM, Etapa 7 / Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – FC Argeș Pitești / Porter Troupe: ”Este nevoie de spirit de echipă. Sper să deblocăm situaţia cu o victorie în meciul de sâmbătă”

Meci extrem de important în acest weekend pentru CSM Târgu Jiu. Baschetbaliştii grupării gorjene vor juca cu FC Argeş Piteşti şi vor să obţină prima victorie din acest sezon. Meciul contează pentru etapa a-7-a din LNBM şi va începe la ora 18.00. ”Este nevoie de spirit de echipă, nu avem un sezon bun până acum, dar trebuie să deblocăm această situaţie cu o victorie, iar dacă vom reuşi acest lucru în meciul de sâmbătă, cu siguranţă lucrurile vor fi mai bune pentru noi”, a declarat liderul grupării gorjene, Porter Troupe.

Baschetbaliştii echipei gorjene au o misiune dificilă în meciul de sâmbătă contra Piteşului, o echipă bună a campionatului, pe care Porte Troupe o cunoaşte foarte bine, din perioada în care activat la gruparea argeşeană. Liderul şi antrenorul din teren al gorjenilor se aşteaptă la un meci destul de greu, dar spune că atât el, cât şi băieţii pe care-i coordonează pe parchet, vor intra doar cu gândul de a obţine prima victorie din actuala stagiune. CSM a jucat bine timp de 25 de minute pe terenul Clujului. Acum, Porter le cere jucătorilor să fie focusaţi şi determinaţi pe durata întregii partide. Porter se poate baza la acest meci şi pe serviciile grecului nou venit la Târgu Jiu. Troupe l-a laudat pe Thomas Kottas, care şi-a făcut debutul oficial în meciul de la Cluj, iar în confruntarea cu echipa din Piteşti, Kottas va debuta şi în faţa propriilor suporteri. Ceva probleme medicale sunt în dreptul lui Camil Berculescu, dar Porter Troupe speră ca staff-ul medical să-l recupereze pe baschetbalistul gorjean până la ora meciului. Porter ştie de ce este nevoie în astfel de meciuri pentru a obţine un rezultat pozitiv. ”Este nevoie de spirit de echipă, nu avem un sezon bun până acum, dar trebuie să deblocăm această situaţie cu o victorie, iar dacă vom reuşi acest lucru în meciul de sâmbătă, cu siguranţă lucrurile vor fi mai bune pentru noi”, a punctat Porter Troupe.

Americanul a făcut şi un apel la publicul gorjean să fie alături de echipă la acest meci important: ”Este un prilej pentru noi de a da ceva înapoi fanilor, care au fost extraordinari şi au fost alături de noi pe parcursul acestui sezon. Sperăm să fie un public cât mai numeros şi mai gălăgios. Este important pentru noi acest lucru. Noi, aici la Târgu Jiu, ne luăm energia de la public. La final sper să-i răsplătim cu o victorie”

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2022-2023
Conferința A
Etapa a-7-a

Târgu Jiu, Sala Sporturilor
Sâmbătă, 26.11.2022 / Ora 18.00
Live FRBTV
CSM Târgu Jiu – FC Argeș Pitești

 

 

Comment here