Baschet

LNBM, Etapa 7 / Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – FC Argeș Pitești / Claudiu Alionescu: ”Va fi un meci disputat şi intens, dar la final contează doar rezultatul şi sper să fie unul favorabil pentru noi”

Sâmbătă, 26 noiembrie, CSM Târgu Jiu revine pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu Jiu, într-o nouă confruntare din Liga Naţională. Baschetbaliştii CSM Târgu Jiu vor da piept cu FC Argeş Piteşti şi vor să spargă gheaţa în acest sezon. Meciul, care contează pentru etapa a-7-a din LNBM, va începe la ora 18.00. ”Este un meci destul de important, cu o echipă bună a campionatului. Este o nouă oportunitate pentru noi pentru a obţine primul succes din acest campionat. Va fi un meci disputat şi intens, dar la final contează doar rezultatul şi sper să fie unul favorabil pentru noi”, a declarat Claudiu Alionescu, care a prefaţat astfel partida de sâmbătă.

Claudiu Alionescu a revenit la echipă după intervenţia chirurgicală la care a fost supus la începutul lunii noiembrie. Antrenorul gorjean se simte bine şi chiar dacă este încă în perioada de refacere s-a alăturat lotului gorjean pentru a pregăti, alături de Porter Troupe, partida contra celor de la FC Argeş Piteşti. Cei doi au discutat cu jucătorii la antrenamente şi au încercat să-i menţină focusaţi pe partida de sâmbătă. ”Ne-am pregătit destul de bine în această perioadă, în care am reglat unele aspecte şi cred că asta ne va permite să fim combativi la meciul cu echipa piteşteană. Am discutat la antrenamente cu jucătorii. Porter a discutat cu fiecare în parte şi este bine că jucătorii sunt încrezători. Este un aspect care poate fi decisiv în meciul de sâmbătă. Trebuie să ne ridicăm nivelul de joc şi să fim combativi pe tot parcursul meciului pentru a obţine prima victorie din acest sezon”, a mai adăugat Claudiu Alionescu, care se aşteaptă la un meci disputat şi intens cu echipa din Piteşti. 

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2022-2023
Conferința A
Etapa a-7-a

Târgu Jiu, Sala Sporturilor
Sâmbătă, 26.11.2022 / Ora 18.00
Live FRBTV
CSM Târgu Jiu – FC Argeș Pitești

Comment here