HandbalJuniori

Începe returul! CSM Târgu Jiu Junioare 2, liderul Seriei F, meci pe terenul ultimei clasate. CSS Drobeta Turnu Severin – CSM Târgu Jiu(sâmbătă, 26.11, ora 11.00)

În acest weekend începe returul și în Campionatului Național de handbal feminin rezervat junioarelor 2. În prima etapă din retur, echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu, liderul Seriei F, se deplasează la Severin, pentru duelul cu CSS Drobeta Turnu Severin. Meciul de sâmbătă, 26 noiembrie, contează pentru etapa a-6-a și va începe la ora 11.00. 

Pentru echipa pregătită de Andrei Enache este prima etapă din retur și a doua deplasare consecutivă în campionat. Junioarele 2 pornesc ca favorite. Vor juca pe terenul ultimei clasate în serie, CSS Drobeta Turnu Severin. După succesul înregistrat etapă trecută, pe terenul echipei din Băile Herculane, scor 37-28, gorjencele merg la victorie și la Severin, pentru a-și consolida prima poziție în clasamentul Seriei F. Andrei Enache, care se poate baza pe tot lotul la acest meci, este convins că fetele sale se vor impune pe terenul ultimei clasate.

Andrei Enache, antrenor Junioare 2 CSM Târgu Jiu: ”Va fi un meci în care îmi doresc ca echipa să își regăsească ritmul și în care să ridice nivelul jocului pentru că ne așteaptă un meci pe acre trebuie să-l tratăm foarte serios. Din fericire pentru noi, la acest meci vor reveni și cele două jucătoare accidentate, iar acest lucru mă bucură și îmi dă încredere că vom reuși să ne impunem”.

JUNIOARE 2
Campionatul Naţional Junioare 2
Seria F, Etapa 6
Drobeta Turnu Severin, Sala ”Ioan Milovan”
Sâmbătă, 26.11.2022, Ora 11.00
CSS Drobeta Turnu Severin – CSM Târgu Jiu 

Comment here