Baschet

LNBM, Etapa 7 / Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – FC Argeș Pitești / Octavian Ilie: ”Sunt sigur că în acest weekend vom obține victoria mult așteptată”

Baschetul spectacol revine în acest weekend la Târgu Jiu. Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18.00, CSM Târgu Jiu țintește prima victorie din acest sezon. Gorjenii vor juca cu FC Argeș Pitești, într-un meci care contează pentru etapa a-7-a din Liga Națională. Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu sunt hotărâți să își treacă în cont primul succes stagional. Hotărât este și Octavian Ilie, care a prefațat partida cu argeșenii în cadrul unei conferințe de presă: ”Sunt sigur că în acest weekend vom obține victoria mult așteptată”, a declarat talentatul baschetbalist gorjean.

Spectacolul din Liga Națională revine în Sala Sporturilor din Târgu Jiu la finalul acestei săptămâni, cu o partidă care se anunță extrem de interesantă. Pe de o parte, CSM Târgu Jiu, care este în căutarea primului succes stagional, iar pe de altă parte, FC Argeș Pitești, o echipă care sezon de sezon își propune o clasare cât mai bună în Liga Națională. Suporterii gorjeni sunt așteptați la sală să-i susțină pe Octavian Ilie și pe colegii lui de echipă. Octavian Ilie, care a avut ceva probleme medicale în startul acestui sezon, se simte pregătit de duelul cu formația argeșeană și speră ca CSM Târgu Jiu să obțină prima victorie din acest sezon. În ciuda startului slab de sezon al grupării gorjene, Octavian Ilie are încredere că CSM Târgu Jiu va reuși să se mențină pe prima scenă a baschetului românesc. 

Iată ce a declarat baschetbalistul gorjean în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei dintre CSM Târgu Jiu și FC Argeș Pitești.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2022-2023
Conferința A
Etapa a-7-a

Târgu Jiu, Sala Sporturilor
Sâmbătă, 26.11.2022 / Ora 18.00
Live FRBTV
CSM Târgu Jiu – FC Argeș Pitești

Comment here