HandbalJuniori

Junioarele 3, meci important în acest weekend. Duminică, 27 noiembrie, ora 12.00: CSM Târgu Jiu – CSS Drobeta Turnu Severin

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu va juca în acest weekend, pe teren propriu, cu CSS Drobeta Turnu Severin. Duminică, 27 noiembrie, în sala de sport ”Voievod Litovoi” din Târgu Jiu, handbalistele lui Radu Costel vor juca cu gândul doar la victorie. Vor să-și consolideze locul 3 în clasamentul Seriei J. Partida contează pentru etapa a-7-a din Campionatul Naţional rezervat junioarelor 3 și va începe la ora 12.00

Junioarele pregătite de Radu Costel au început în forță returul de campionat, cu o victorie concludentă la Novaci, scor 40-25. Elevele lui Radu Costel vor victoria și în fața echipei din Severin. Gorjencele pot face un pas important pentru a termina pe podiumul Seriei J. Victoria le asigură în mare proporție locul 3 în clasament. Radu Costel nu se poate baza pe două jucătoare la această partidă. Antrenorul le cere jucătoarelor sale o mobilizare exemplară pentru îndeplinirea obictivului. 

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Ne așteaptă un joc dificil, și spun asta din prisma faptului că, în comparație cu meciul din tur, acum avem jucătoare accidentate. Este vorba de Alexandra Popescu și Stefania Buse, pe care nu voi putea să le trimit pe teren, fiind încă în perioada de recuperare fizică. Încercăm să ne prezentăm la sala Litovoi cu gând de victorie în vederea consolidării poziției a treia a Seriei J. În condițiile date nu ne rămâne decât să strângem rândurile, să ne aliniem gândurile pentru că avem nevoie de toate punctele din această confruntare”.

CSM Târgu Jiu este în acest moment pe locul 3 în Seria J, cu 8 puncte acumulate, în timp ce adversara de duminică, echipa din Severin, este pe locul 4, cu 4 puncte. În tur a fost 24-19 pentru CSM Târgu Jiu. 

CSM Târgu Jiu Junioare 3: Ştefania Bîlteanu, Andrada Văduva, Cleoptara Pîslaru, Andreea Mindoiu, Daniela Ţoţan, Beatrice Popescu, Diana Ştefu, Anastasia Găvănescu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Raisa Pagnejer, Ştefania Ciobanu, Maria Cîrciumariu, Ana Bîrlete, Alexia Chimerel, Alexandra Popescu. Antrenor: Radu Costel.

JUNIOARE 3
Campionatul Naţional Junioare 3
Târgu Jiu, Sala Voievod Litovoi
Seria J, Etapa 7
Duminică, 27.11.2022, Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – CSS Drobeta Turnu Severin

Comment here