Baschet

LNBM, Etapa 6 / Vineri, 18 noiembrie, ora 18.00: UBT Cluj – CSM Târgu Jiu. Porter Troupe:”Jucăm împotriva celei mai bune echipe din campionat. Este o oportunitate pentru noi să arătăm că ne-am îmbunătățit jocul”

Liga Naţională de Baschet Masculin se reia la finalul acestei săptămâni după întreruperea cauzată de acțiunile echipelor naționale. Vineri, 18 noiembrie, CSM Târgu Jiu se va deplasa în Ardeal, pentru meciul cu echipa campioană, ACS U-BT Cluj Napoca. Partida, care contează pentru etapa a-6-a din Conferinţa A a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, este programată de la ora 18.00 şi va putea fi urmărită LIVE pe canalul FRBTV. ”Jucăm împotriva celei mai bune echipe din campionat și este o nouă oportunitate pentru noi să arătăm că ne-am îmbunătățit jocul și continuăm drumul spre a ne realiza obiectivul: rămânerea în prima ligă”, a declarat Porter Troupe, antrenorul grupării gorjene, în conferinţa de presă premergătoare partidei de la Cluj.

La reluarea disputelor din întrecerea internă, CSM Târgu Jiu are programată o deplasare extrem de dificilă, pe terenul echipei campioane, U BT Cluj Napoca. CSM Târgu Jiu nu a început prea bine campionatul, dar în ultimele zile baschetbaliştii grupării gorjene au tras tare la antrenamente şi sunt hotărâţi să facă un meci bun pe terenul ardelenilor. Chiar dacă pleacă cu şansa a doua în întâlnirea cu echipa campioană, antrenorul jucător Porter Troupe, speră ca echipa sa să arate o cu totul altă faţă în BT Arena. CSM Târgu Jiu nu are probleme de lot a anunţat Porter Troupe în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei de vineri. În meciul de la Cluj este aşteptat să îşi facă debutul pentru CSM Târgu Jiu şi grecul Thomas Kottas, ultima achiziţie a grupării gorjene. 

Porter Troupe, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Jucăm împotriva celei mai bune echipe din campionat și este o nouă oportunitate pentru noi să arătăm că ne-am îmbunătățit jocul și continuăm drumul spre a ne realiza obiectivul: rămânerea în prima ligă. Suntem entuziasmați de această oportunitate și privim înainte cu încredere. Am avut câteva antrenamente bune, băieții s-au prezentat foarte bine în ultimele zece zile, au tras din greu și vom vedea cum ne vom prezenta vineri. Nu avem probleme de lot, va debuta și Thomas Kottas. Obiectivul nostru este să jucăm un baschet mai bun decât am jucat până acum. Asta este principala mea preocupare. Dacă vom reuși acest lucru, putem câștiga cu oricine”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2022-2023
Etapa a-6-a
Cluj, BT Arena
Vineri, 18.11.2022 / Ora 18.00
Live FRBTV
U BT Cuj Napoca – CSM Târgu Jiu

Comment here