FotbalJuniori

Juniorii E, Grupa pregătită de Mario Găman și Bobi Staicu, ultima deplasare din acest an. AS Pandurașul – CSM Târgu Jiu, sâmbătă, 19 noiembrie, ora 09.30

Sâmbătă, 19 noiembrie, Juniorii E CSM Târgu Jiu, meci la Drăguțești în etapa a-12-a a din campionatul județean, cu AS Pandurașul. Partida de sâmbătă este programată de la ora 9.30.

Pentru grupa de juniori E, pregătită de Mario Găman și Bobi Staicu, este ultima deplasare din acest an. Antrenorii speră ca vremea să țină cu cei mici, pentru a putea avea o evoluție cât mai bună. Juniorii CSM țintesc victoria, un cadou pentru directorul CSM Târgu Jiu, a cărui zi de naștere este vineri.

Bobi Staicu, antrenor Juniori D și E CSM Târgu Jiu:”Vom avea ultima deplasare din acest an. Sperăm ca vremea să țină cu noi și în ultimele două etape din acest tur de campionat. Este o deplasare la Drăguteșți, în compania celor de la Pandurașul, unde sper să reușim să facem o partidă cât mai bună, plăcută ochiului. Urmărim evoluția acestor copii, ne dorim să-i creștem de la meci la meci din toate punctele de vedere, pentru că acesta este obiectivul nostru. Sper să-i facem și un cadou plăcut directorului CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, care își serbează ziua de naștere la sfârșitul acestei săptămâni, iar pe această cale îi transmitem cât mai multe realizări alături de CSM Târgu Jiu și un călduros ”La mulți ani!”

JUNIORI E

CSM Târgu Jiu Juniori E – Grupa 2012: Anghel Mihnea(gk), Dobre Rareș, Ciulavu Denis, Grindeanu Raul, Neferu Alexandru, Fîciu Ianis, Schinteie Casian, Neferu Răzvan, Țacu Robert, Neamțu David, Covercă Jaiden, Chirțibus Laurențiu, Nicolcescu Sebastian, Pană Mario, Ricu Denis, Stoenescu Sebi, Popescu Radu. Antrenori: Mario Găman și Bobi Staicu. 

Comment here