Baschet

LNBM, Etapa 4, Sâmbătă, 22 octombrie, ora 17.00 / CSM Târgu Jiu, în căutarea primei victorii din acest sezon. CSM Miercurea Ciuc – CSM Târgu Jiu. Shamiel Stevenson: ”Este un meci cu miză. Vom da tot ce este mai bun în acest meci”

Sâmbătă, 22 octombrie, CSM Târgu Jiu are programată o nouă confruntare în Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart, în deplasare, pe terenul echipei CSM Miercurea Ciuc. Partida contează pentru etapa a-4-a și va începe la ora 17.00. Baschetbaliștii lui Claudiu Alionescu merg în Ardeal cu gândul de a obține prima victorie din acest sezon. ”Este un meci cu miză, iar mie îmi plac meciurile cu miză. Ne pregătim intens pentru această confruntare. Vom da tot ce este mai bun și vom vedea la final ce putem realiza pe teren”, a prefațat confruntarea de la Ciuc, extrema CSM Târgu Jiu, Shamiel Stevenson. 

Meciul de la Miercurea Ciuc deschide seria meciurilor din deplasare pentru CSM Târgu Jiu, care are programate trei partide la rând pe teren străin. După duelul extrem de important de la Miercurea Ciuc, echipa lui Claudiu Alionescu va juca, tot în deplasare, cu CSM Ploiești și U BT Cluj Napoca. După startul mai puțin bun de campionat, jucătorii grupării gorjene sunt în căutarea primei victorii din actuala stagiune. Băieții lui Claudiu Alionescu trag tare la antrenamente, conștienți de miza foarte mare a partidei cu Miercurea Ciuc. Și Shamiel Stevenson, cel mai bun om al gorjenilor în confruntarea cu Rapid București, este conectat la importanța partidei de sâmbătă. Shamiel crede că gruparea gorjeană mai are nevoie de puțin timp pentru a omogeniza relațiile de joc și este convins că echipa din Târgu Jiu se va menține în prima ligă din România. ”Este un meci cu miză, iar mie îmi plac meciurile cu miză. Ne pregătim intens pentru această confruntare. Am arătat în acest start de sezon, în multe momente, că ne putem lupta de la egal la egal cu orice adversar, doar că trebuie să avem constanță pe întreaga durată a unei partide. Avem toate datele necesare pentru a rămâne în Liga Națională”.

Shamiel a dezvăluit că se simte foarte bine în România și a vorbit în termeni laudativi de Liga Națională de Baschet Masculin din țara noastră. ”Este o ligă puternică, cu jucători foarte buni, chiar dacă nu am jucat foarte mult în Europa, aici este locul meu preferat din Europa”, a spus americanul Shamiel Stevenson, venit în vara acestui an la CSM Târgu Jiu.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN MOZZART
Ediția 2022-2023
Conferința A
Etapa a-4-a
Miercurea Ciuc, Sala Sporturilor ”Eross Zsolt” 
Sâmbătă, 22.10.2022 / Ora 17.00  / Live pe FRBTV
CSM Miercurea Ciuc – CSM Târgu Jiu 

Nr. 7 SHAMIEL SHAWN STEVENSON
Data nașterii: 24.04.1998
Localitate: Toronto, Canada
Post: Forward -Extremă – jucător de poziția 3
Activitate:
2017-2019 Pittsburgh Panthers – NCAA

2019-2021 Nebraska Cornhuskers – NCAA
2021-2022 KK Metalac Valjevo – Serbia KLS
2022 – Ottawa Blackjacks – Canada – CEBL/Canadian Elite Basketball League 

Comment here