FotbalJuniori

Campionatul Județean U15-Juniori C, Etapa 2 / Sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 15.30: CSO Turceni – CSM Târgu Jiu

Echipa de fotbal a CSM Târgu Jiu-Juniorii C va evolua la finalul acestei săptămâni, în deplasare, pe terenul echipei CSO Turceni. Partida contează pentru etapa a-2-a a Campionatului Județean U15. Elevii pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin merg la Turceni cu gândul la o nouă victorie. 

După succesul clar din prima etapă a Campionatului Județean U15, când au trecut fără probleme de AS Știința Turburea, scor 8-2, tinerii fotbaliști de la CSM Târgu Jiu vor să confirme startul bun de campionat și să obțină o nouă victorie. 

Grupa 2009 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, și-a făcut temele pentru această confruntare, în condițiile în care, CSM Târgu Jiu a câștigat în fața echipei din Turceni, în turneul de calificare de la începtul sezonului. 

Alin Poenaru, antrenor Juniori C CSM Târgu Jiu: ”Cunoaștem adversarul pentru că am jucat  în turneul de calificare și nu cred că vom întâmpină probleme în a câștiga jocul. Ne propunem ca de la meci la meci să ne îmbunătățim jocul și oamenii care vin la stadion să rămână cu o impresie plăcută despre echipa noastră”.

JUNIORI C
Campionatul Județean U15 

Sâmbătă, 22.10.2022, Ora 15.30
Turceni, Stadion Orășenesc
CSO Turceni – CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu Juniori C-Grupa 2009: Răzvan Manolache, Cristian Mărăşescu, Răzvan Vasiloiu, Darius Ciocioman, Alexandru Gurică, Raul Bîrsăscu, Eduard Camin, Lorenzo Nistor, Andrei Vintilescu, Darius Holdon, Ianis Văcaru, Alexandru Anghel, Andrei Stângaciu, David Stoiconiu, Ianiss Cosacu, Gabriel Fometescu, Ştefan Breazu. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin. 

Comment here