Baschet

LNBM, Etapa 4 / Dinamo Bucureşti – CSM Târgu Jiu / Jordanco Davitkov: „Mergem la victorie. Vom încerca să câștigăm. Pentru asta trebuie să jucăm foarte bine, cu determinare şi cu ambiţie”

Echipa de baschet masculin seniori a CSM Târgu Jiu se va deplasa la finalul acestei săptămâni la Bucureşti, acolo unde va disputa meciul cu Dinamo Bucureşti. Formaţia pregătită de Jordanco Davitkov ţinteşte prima victorie din actuala stagiune a Ligii Naţionale. Partida contează pentru etapa a-4-a a LNBM şi este programată pentru duminică, 17 octombrie, de la ora 18.30.

CSM Târgu Jiu a avut parte de un început greu de campionat în care a întâlnit adversari foarte puternici, cu obiective importante şi în acest sezon, Oradea, Voluntari şi Craiova. Chiar dacă joacă în deplasare, gorjenii ţintesc prima victorie din acest campionat. Pentru asta trebuie să treacă de Dinamo, o echipă care la rândul ei avut un debut greu de campionat. Bucureştenii au şi ei tot trei înfrângeri până în acest moment. Gorjenii nu pot beneficia de serviciile lui Camil Berculescu, nerefăcut complet, şi cel mai probabil, nici Titus Nicoară, cooptat în această săptămână în lotul CSM Târgu Jiu, nu va juca cu Dinamo.

Antrenorul principal al grupării gorjene, Jordanco Davitkov a prefaţat disputa de duminică seara cu Dinamo. Davitkov le cere jucătorilor săi dea dovadă de determinare şi ambiţie, dar şi de o mai mare concentrare în timpul partidei pentru a obţine un rezultat pozitiv.

Jordanco Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu: „Am jucat un pic mai bine ultimul meci și arătăm mai bine, începem să capătăm o formă sportivă care este pe un trend ascendent. Dinamo este o echipă bună, joacă acasă și cred că ne aşteaptă un meci foarte disputat şi interesant. Mergem la victorie, pentru că tot timpul căutam victoria, dar acum suntem practic o echipă nouă, cu 7-8 jucători noi și încercăm, meci de meci, să jucăm mai bine. Vom încerca să câștigăm. Pentru asta trebuie să jucăm foarte bine, cu determinare, cu ambiţie, dar şi mare atenţie, pentru că Dinamo este o echipa bună, iar noi jucam în deplasare. Camil este încă incert, dar sperăm ca toți ceilalți să fie bine pentru acest meci. Este abia începutul ligii, mai sunt 30 de etape. Asa cum am spus, vom încerca să câștigăm fiecare meci, indiferent de câte victorii sau înfrângeri are adversarul. Încercăm meci de meci sa jucam mai bine, am făcut-o cu Voluntari, însă nu a fost deajuns. Sperăm să fie mai bine duminică, cu Dinamo”.

Meciul de duminică va începe la ora 18.30 şi poate fi urmărit pe canalul de streaming al Federaţiei Române de Baschet, FRB TV.

Comment here