Baschet

LNBM, Etapa 24 / Sâmbătă, 19 martie, ora 18.00 / CSM Târgu Jiu – Rapid Bucureşti / Titus Nicoară: „Jucăm în faţa propriilor fani şi vrem să le oferim o victorie. Îi așteptăm în număr cât mai mare. Împreună putem obţine o nouă victorie”

CSM Târgu Jiu se pregăteşte pentru o nouă confruntare în Liga Naţională de Baschet Masculin. Sâmbătă, 19 martie, de la ora 18.00, echipa pregătită de Claudiu Alionescu primeşte vizita echipe Rapid Bucureşti. Meciul contează pentru etapa 24-a din LNBM. Baschetbaliştii grupării gorjene ţintesc o nouă victorie şi fac apel la suporterii gorjeni să vină alături de echipă. „Jucăm în faţa propriilor fani şi vrem să le oferim o victorie. Au fost alături de noi tot anul când accesul a fost permis şi îi așteptăm în număr cât mai mare şi acum, mai ales că s-au eliminat restricțiile. Împreună putem obţine o nouă victorie”, a fost mesajul lui Titus Nicoară.

Cu experimentatul baschetbalist al grupării gorjene am vorbit despre meciul de la Galaţi, acolo unde gorjenii s-au impus cu ceva emoţii pe final, la capătul unui meci pe care l-au dominat în cea mai mare parte. Titus Nicoară a prefaţat pe scurt şi confruntarea cu echipa bucureşteană şi a făcut un apel la publicul din Târgu Jiu să vină alături de echipă.

Titus, aţi reuşit să spargeţi gheaţa cu o victorie mult aşteptată, la Galaţi. Cum a fost meciul?

Titus Nicoară: Toată lumea știe ca la Galați este o sală în care se câștigă foarte greu. Am reușit să controlăm destul de bine meciul, mai puţin ultimele minute, când am irosit un avantaj important. Per total consider că am făcut un meci destul de bun şi meritam această victorie.

Victoria de la Galaţi poate fi considerat momentul acela de descătuşare de care aveaţi nevoie?

Titus Nicoară: Orice victorie este importantă. De multe ori joci bine, dar nu obții victoria. Și cu Sibiu acasă consider că am jucat destul de bine, dar am avut câteva greșeli în momente importante şi ei ne-au penalizat imediat. Cu siguranță contează şi valoarea adversarului. Sper ca victoria de la Galaţi să ne ajute din punct de vedere moral si să ne descătușeze puțin. Când pierzi multe meciuri consecutive automat intervine o presiune.

La ce să ne aşteptăm la meciul cu Rapid? 

Titus Nicoară: Rapid a învins Oradea acum câteva etape şi ar fi o greșeală să nu îi tratăm cât se poate de serios, pentru a obține o victorie foarte importantă. În plus, jucăm în faţa propriilor fani şi vrem să le oferim o victorie. Au fost alături de noi tot anul când accesul a fost permis şi îi așteptăm în număr cât mai mare şi acum, mai ales că s-au eliminat restricțiile. Împreună putem obţine o nouă victorie.

Comment here