BaschetJuniori

CN Baschet Feminin U18, Turneu Semifinal, Grupa A3 / Iaşi, 19-20 martie / Toma Popescu: „Mergem cu speranța de a prinde una din primele două poziții din grupă, care ne-ar califica la Turneul Final”

Echipa de baschet feminin U18 a CSM Târgu Jiu a avut un sezon de excepţie şi a reuşit să se califice în grupele Turneului Semifinal. Echipa pregătită de Toma Popescu a fost repartizată în Grupa A3 şi se va deplasa în Moldova, la Iaşi. Meciurile din cadrul turneului 6 din Campionatul Naţional se vor disputa în perioada 19-20 martie în Polivalenta din Iaşi. Gorjencele şi-au stabilit şi obiectivul în această grupă: clasarea pe una din primele două poziţii, ceea ce înseamnă calificarea la Turneul Final.

Grupa U18 a CSM Târgu Jiu va avea parte de o deplasare lungă la finalul acestei săptămâni, până în capitala Moldovei, la Iaşi, acolo unde baschetbalistele noastre se vor confrunta, rând pe rând, cu CCS Unirea Iaşi, CSS CSM Târgovişte şi CSS Sfântu Gheorghe. 

Beneficiind de o generaţie de jucătoare talentate şi ambiţioase la această categorie de vârstă, aflată sub comanda profesorului Toma Popescu, CSM Târgu Jiu a reuşit meciuri senzaţionale de-a lungul acestui sezon. Fetele au crescut de la meci la meci, iar determinarea lor le-a dus până în faza Turneului Semifinal. Şi nu vor să se oprească aici. Gorjencele  au plecat cu gânduri mari la Iaşi. Vor în primele două echipe din grupă, ceea ce înseamnă calificarea la Turneul Final.

Toma Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu U18 baschet feminin: „Echipele adverse din acest turneu sunt o noutate pentru noi. Singura echipă pe care am mai întâlnit-o este echipa din Târgoviște, dar asta a fost în urmă cu două sezoane. Mergem cu speranța de a prinde una din primele două poziții din grupă, care ne-ar califica la Turneul Final”. 

Programul CSM Târgu Jiu în turneul de la Iaşi:

CSM TÂRGU JIU – BASCHET FEMININ  GRUPA U18
Iași – Sala Polivalentă 19-20 martie 2022

Turneu Semifinal / Grupa A3
19.03.2022 – Ora 14.00 CSM Târgu Jiu – CSS Unirea Iași
19.03.2022 – Ora 18.00 CSM Târgu Jiu – CSS CSM Târgoviște
20.03.2022 – Ora 10.00 CSM Târgu Jiu – CSS Sfântu Gheorghe

Comment here