Baschet

CN Baschet Masculin U14, Turneu 5, Grupa 8 / CSM Târgu Jiu U14, turneu la Galați (19-20 martie) – Program meciuri

Baschetul juvenil revine în atenție la finalul acestei săptămâni, când trei dintre echipele de juniori ale CSM Târgu Jiu, au programate meciuri în Campionatele Naționale. Grupa U14 masculin se deplasează la Galați, Grupa U14 feminin merge la Cluj Napoca, în timp ce fetele de la U18 se deplasează în Moldova, pentru un turneu extrem de important, la Iași. 

Tinerii baschetbaliști pregătiți de Răzvan Bratoloveanu, componenți ai Grupei U14, vor poposi la finalul acestei săptămâni pe malul Dunării, la Galați. Baschetbaliștii lui Răzvan Bratoloveanu vor disputa acolo meciurile din cadrul Turneului 5 din Grupa 8, grupă din care mai fac parte LPS Galați, ACS Petras Piatra Neamț și CSS Târgoviște. Chiar dacă are ceva probleme de lot și un un drum lung de făcut, tânărul antrenor al grupei U14, Răzvan Bratoloveanu, speră ca elevii să se bucure de un nou turneu în campionatul Național. Meciurile din cadrul acestui turneu sunt în același timp și o bună oportunitate pentru tinerii baschetbaliști gorjeni să pună în practică ceea cea au făcut la antrenamente.

Răzvan Bratoloveanu, antrenor CSM Târgu Jiu U14 baschet masculin: „După o pauză mai lungă, a sosit momentul pentru turneul 5, unde avem șansa să ne bucurăm din nou de trei meciuri foarte bune, în care vom  încerca să punem în practică tot ceea ce am lucrat la antrenamente. Din păcate îmi lipsesc câțiva jucători, dar sper ca ceilalți care îi vor înlocui să dea tot pe teren. Avem un drum lung de făcut, până la Galați, dar mergem acolo cu gândul de a juca un baschet cât mai bun și de ce nu, să încercăm să obținem și rezultate pozitive”. 

CSM Târgu Jiu: David Scrădeanu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Patrick Logăscu, Toma Lucian, Călin Muntean, Luca Muntean, Robert Isvoranu, Andrei Robert Daniel, Rareș Sgondea, Daniel Popescu, Darius Anuța. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

Program meciuri CSM Târgu Jiu U14

CSM TÂRGU JIU – BASCHET MASCULIN  GRUPA U14
Galați – Sala Școala Nr.3 
Grupa 8 / Turneu 5  / 19-20 martie 2022
19.03.2022 – Ora 10.00 CSM Târgu Jiu – LPS Galați
19.03.2022 – Ora 17.00 CSM Târgu Jiu – ACS Petras Piatra Neamț
20.03.2022 – Ora 09.30 CSM Târgu Jiu – CSS Târgoviște

Comment here