Baschet

LNBM, Etapa 23, Sâmbătă, 12 martie, ora 18.00 / CSM Galați – CSM Târgu Jiu / Claudiu Alionescu:”Am încredere în băieți că se vor mobiliza pentru acest meci. Sper să obținem un rezultat favorabil”

CSM Târgu Jiu își continuă seria meciurilor din Liga Națională de Baschet Masculin și se deplasează la Galați, pentru meciul din etapa 23-a, cu CSM Galați. Partida din Sala Dunărea este programată pentru sâmbătă, 12 martie, de la ora 18.00. 

După seria de rezultate nefavorabile din această perioadă, baschetbaliștii pregătiți de Claudiu Alionescu speră să spargă gheața la Galați, pe terenul vecinei de clasament. Gorjenii vor avea însă un meci extrem de dificil în fața unei echipe care, pe teren propriu, practică un baschet destul de bun. Claudiu Alionescu atrage atenția că mingile pierdute ușor, capitol la care gorjenii au păcătuit în acest campionat, ar putea face diferența în acest meci, care se anunță unul foarte echilibrat, între două echipe cu aceași linie de clasament. Antrenorul gorjean are încredere în echipa sa că se poate mobiliza la ora jocului pentru a scoate un rezultat favorabil. 

Claudiu Alionescu, antrenor principal CSM Târgu Jiu: „Urmează un meci cu o echipă care se regăsește în aceeași situație ca și noi. Avem aceeași linie de clasament și un sezon nu foarte reușit până acum. Întâlnim o echipă care, pe teren propriu, prestează un joc foarte solid,cu o apărare agresivă și un joc colectiv bun. Vorbim de la începutul sezonului de mingile ușor pierdute, care se transformă în contraatacuri pentru adversar și puncte ușoare, iar acesta este genul de meci în care, la acest capitol, se poate face diferența. Nu avem un moral tocmai bun după ultima etapă, dar am încredere în băieți că se vor mobiliza și sper ca la ora meciului să reușim să etalăm un joc cât mai constant și atunci putem spera la un rezultat favorabil”.

În meciul tur, la capătul unui meci spectaculos, gorjenii s-a impus fără probleme în fața echipei din Galați, scor 92-74.

Comment here