HandbalJuniori

CN Junioare 2 / Seria E, Etapa 10 / CSM Târgu Jiu – LPS Fl. Fleşeriu Sebeş/ Duminică, 13 martie, ora 12.00

Echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu va încheia prima parte a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 2, cu un meci pe teren propriu, în compania echipei LPS Fl. Fleşeriu Sebeş. Meciul, care se dispută duminică, de la ora 12.00, contează pentru etapa 10-a, ultima din Seria E. Formaţia pregătită de Andrei Enache este pe locul 3 în grupă şi s-a calificat matematic, cu o etapă înainte de finalul meciurilor din serie, în Grupele Valoare ale Turneul Semifinal.

Final de săptămână plin pentru tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu. Dacă sâmbătă vom fi alături de junioarele 3, care încep partea a doua a campionatului, duminică la prânz, suntem alături de echipa de junioare 2, care are meci pe teren propriu. Gorjencele vor juca împotriva echipei LPS Fl. Fleşeriu Sebeş. Indiferent de rezultat, configuraţia clasamentului va rămâne neschimbată, dar tinerele handbaliste de la Târgu Jiu vor să încheie prima parte a campionatului cu o victorie. Înainte de ultima etapă, antrenorul Andrei Enache, ne-a declarat că este mulţumit de locul ocupat în clasament şi de jocul prestat de elevele sale în acest campionat.

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3: „Duminică jucăm ultimul meci din grupă împotriva echipei din Sebeş şi indiferent de rezultat, clasamentul final rămâne acelaşi. Din acest motiv, mă găndesc să vin cu câteva lucruri noi, care să le scoată pe jucătoare din zona lor de confort şi vreau să văd cum reacţionează. În mare sunt mulţumit de modul în care s-au desfăşurat meciurile şi cred că este un clasament care reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren.
Ca şi concluzie, după aceste jocuri, cred cu tărie că avem câteva jucătoare cu un potenţial foarte mare, talentate şi care îşi doresc să facă sport la cel mai înalt nivel. În ceea ce priveste meciurile viitoare, din Grupa Valoare, sunt sigur că acolo vom întâlni echipe foarte puternice, iar asta mă bucură foarte mult, pentru doar aşa putem progresa”.

Dan Ilieş, expert sportiv, face un apel către suporterii gorjeni să vină la sală şi să le susţină pe tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu.

Dan Ilieş, coordonatorul secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu: „Duminică, de la ora 12:00, vă așteptăm la Sala Sporturilor, să susținem echipa de Junioare 2 a CSM Târgu Jiu, care joacă împotriva echipei LPS Sebeș. Aşteptăm suporterii CSM Târgu Jiu să susțină toate echipele care participă în Campionatele Naționale. Este un ultim test pentru junioarele 2, care s-au calificat deja în semifinalele Campionatului Național de Handbal, acolo unde le așteaptă jocuri destul grele împotriva unor echipe foarte puternice”.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Raluca Chiriac, Karina Băluţă, Alesia Cismaşu, Sonia Motoc, Ioana Procopie, Alexandra Vieru, Alexandra Popescu, Ramona Popescu, Bianca Buşe, Denisa Banţa, Beatrice Popescu. Antrenor: Andrei Enache.

CSM TÂRGU JIU – HANDBAL FEMININ JUNIOARE 2
SERIA E
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
Etapa 10 – Duminică 13.03.2022 Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – LPS FL. Fleșeriu Sebeș

Comment here