Baschet

LNBM, Etapa 19 / Meci important pentru baschetbaliştii gorjeni / CSM Târgu Jiu – Dinamo Bucureşti / Davitkov: „Sper să avem câţi mai mulţi suporteri alături de noi şi la final să ne bucurăm împreună de victorie”

Baschetbaliştii CSM Târgu Jiu au parte la finalul săptămânii de o nouă confruntare în Liga Naţională. Duminică, 6 februarie, CSM Târgu Jiu se va duela cu Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a-19-a din LNBM. Meciul găzduit de Sala Sporturilor va începe la ora 18.00. 

Jucătorii de la Târgu Jiu nu au renunţat nicio clipă la lupta pentru un loc în play-off. Pentru a rămâne în luptă, jucătorii lui Davitkov sunt obligaţi să câştige cu Dinamo. Cele două echipe sunt vecine de clasament în acest moment. Gorjenii sunt pe 13 cu 22 de puncte, în timp ce oaspeţii dinamovişti ocupă locul 14, cu 19 puncte. O victorie în faţa celor de la Dinamo ar creşte din nou şansele grupării gorjene la un loc în play-off. Deşi a pierdut ultimele confruntări cu echipe de top din baschetul românesc, Oradea sau Voluntari, CSM Târgu Jiu a practicat un baschet de bună calitate şi puţin le-a lipsit gorjenilor să treacă de adversarele mult mai bine cotate. Bazată pe evoluţiile bune din aceste meciuri, gruparea gorjeană porneşte la luptă în meciul cu Dinamo cu gândul doar la victorie. De partea cealaltă, Dinamo a făcut câteva modificări în lot, dar şi pe banca tehnică, astfel că la Târgu Jiu se anunţă un meci extrem de interesant. Elevii lui Davitkov îşi doresc să aibă din nou parte de susţinerea extraordinară a publicului de la Târgu Jiu. 

Jordanco Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu: „Un meci foarte important pentru noi, un meci pentru a rămâne în lupta pentru play-off. Întâlnim o echipă bună ce a schimnat de curând antrenorul şi doi jucători. Va fi un meci foarte greu, dar dacă ne vom continua evoluţiile bune de la meciurile precedente, cu siguranţă avem şanse mai mari să câştigăm acest meci. Este un meci foarte important şi ne aşteptăm să avem alături de noi caţi mai multi suporteri, iar la final să ne bucurăm împreună de victorie”.

Comment here