Handbal

Divizia A, Seria B / Sâmbătă, 5 februarie, ora 13.00 / CSM Târgu Jiu – CSU Reşiţa / Alexandra Gavrilă: „Sunt sigură că vom face un meci bun și ne vom trece în cont o nouă victorie”

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu țintește o nouă victorie în cursa pentru promovarea în Liga Florilor. Handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache trebuie să treacă de CSU Reșița, într-un meci care contează pentru etapa a-13-a din Seria B a Diviziei A, o serie condusă autoritar de gruparea gorjeană care a adunat 10 victorii consecutive. Partida cu CSU Reșița este programată pentru sâmbătă, 5 februarie, de la ora 13.00. 

CSM Târgu Jiu a luat o opțiune serioasă pentru promovarea în Liga Florilor după victoria din etapa trecută, de la Bistrița. La succesul de pe terenul Gloriei Bistrița a contribuit din plin și noul centru al formației gorjene, Alexandra Maria Gavrilă. Handbalista, care a semnat cu echipa noastră la finalul lunii ianuarie, și-a făcut astfel debutul la CSM Târgu Jiu cu o victorie și vrea un nou succes și cu Reșița. Alexandra, care se pregătește acum pentru debutul în fața propriilor suporteri, ne-a povestit cum a trăit prima victorie în tricoul echipei din Târgu Jiu. 

Alexandra, ai debutat cu victorie pentru CSM Târgu Jiu și ai și marcat împotriva Bistriței, într-un meci foarte dificil. Cum a fost pentru tine primul meci alături de noua ta echipă?

Alexandra Gavrilă: A fost un meci dificil. Personal, am avut puțin de furcă în acest meci, pentru că nu am avut destul timp să mă acomodez, însă sunt bucuroasă că am adăugat alte 3 puncte în palmaresul nostru. Aș fi fost și mai bucuroasă dacă meciul nu se încheia cu accidentare Irinei Zinatullina, însă ea este o fată puternică și va reveni în curând .

Cum ai trăit prima victorie cu echipa din Târgu Jiu?

Alexandra Gavrilă: Mă bucur enorm că mi-am putut aduce aportul și că am gustat din nou victoria. Parcă uitasem senzația, având în vedere că împreuna cu echipa de la Deva nu am reușit în ultima perioadă să mai avem niciun rezultat favorabil.

Vine meciul cu Reșița. Cume vezi partida?

Alexandra Gavrilă: Noi vom trata partida cât se poate de serios. Fiecare meci este diferit și sunt sigură că alături de colegele mele vom face un meci bun și ne vom trece în cont o nouă victorie. Așteptăm și publicul gorjean să vină în număr cât mai mare alături de noi și împreună să ne bucurăm de o nouă victorie.

Comment here