Baschet

LNBM, Etapa 19, Duminică, 6 februarie, ora 18.00 / CSM Târgu Jiu – Dinamo Bucureşti / Adrian Roşu:”Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte pentru noi şi avem nevoie de energia suporterilor”

Meci extrem de important la finalul acestei săptămâni pentru baschetbaliştii CSM Târgu Jiu în Liga Naţională împotriva celor de la Dinamo Bucureşti. Duminică seara se anunţă un meci de totul sau nimic pentru CSM Târgu Jiu, care are doar varianta victoriei în meciul cu Dinamo, pentru a rămâne în cursa pentru un loc în play-off. „Va fi un meci pe viaţă şi pe moarte pentru noi şi avem nevoie de energia suporterilor”, ne-a declarat expertul sportiv Adrian Roşu, care a scos în evidenţă astfel importanţa meciului de duminică seara.

Duelul din etapa a-19-a dintre CSM Târgu Jiu şi Dinamo Bucureşti va fi unul de intensitate maximă, dar şi de o mare importanţă. Duminică, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor vine Dinamo, o formaţie care are un obiectiv similar cu cel al echipei gorjene. Meciul va fi cu atât mai interesant cu cât cele două combatante sunt separate în clasament de doar trei puncte, iar obiectivul amândurora este acelaşi: victoria! CSM Târgu Jiu este însă pe un trend ascendent în ceea ce priveşte exprimarea în teren. S-a văzut acest lucru şi în ultimele două partide de campionat, în care CSM Târgu Jiu s-a luptat de la egal la egal cu două dintre forţele baschetului românesc. Dacă stăm şi analizăm meciurile, atât din punct de vedere tactic, dar şi din punct de vedere al determinării, CSM Târgu Jiu a arătat un baschet de calitate. Atât antrenorul, cât şi jucătorii, consideră că situaţia a fost influenţată şi de ghinion, în anumite momente, iar o eventuală victorie în meciul cu Dinamo ar putea aduce descătuşarea mult dorită. Expertul sportiv Adrian Roşu are încredere că băieţii lui Davitkov vor obţine vcitoria şi face un apel către suporterii gorjeni să vină alături de echipă.

Adrian Roşu, expert sportiv, coordonator secţia de baschet a CSM Târgu Jiu: „În weekend ne aşteaptă un meci extrem de important împotriva echipei Dinamo Bucureşti, meci pe care trebuie să-l câştigăm. Sper ca dorinţa şi motivaţia baieţilor prezentă în ultimele două confruntări să rămână la acelaşi nivel şi atunci nu vom avea probleme cu rezultatul. Repet, am maximă încredere în acest lot şi sunt convins că putem face treaba bună chiar dacă în acest moment suntem la marginea prăpastiei. Aşteptăm suporterii în număr cât mai mare să ne susţină, este un meci pe viaţă şi pe moarte pentru noi şi avem nevoie de energia lor. Vă aşteptăm duminică seara să fiţi alături de noi!”

REGULI ACCES SPECTATORI
Reguli de acces pentru spectatori la competițiile sportive:
Conform Anexei 3 din HG 34/2022, accesul spectatorilor la competițiile sportive în spații închise, în localitățiile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 1/1.000 de locuitori, „competițiile sportive se pot desfășura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 5:00-22:00, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 metri între persoane și purtarea măștii de protecție”.
Repartizarea spectatorilor se face pe întreaga suprafață a spațiului, iar participarea este permisă doar pentru persoanele care:
• sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
• prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;
• se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Comment here