HandbalJuniori

CN Junioare 3 / Etapa 12 / Sâmbătă, 5 februarie, de la ora 10.00, derby târgujian la junioare 3 / CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu țintește o nouă victorie în campionat pentru a-și consolida locul pe podium în Seria G a Campionatului Național rezervat junioarelor 3 și pentru a se califica în faza următoare a competițieie, în Grupele Speranță. Pentru asta trebuie să treacă de cealaltă reprezentantă a orașului Târgu Jiu în campionat, LPS Târgu Jiu. Derby-ul orașului Târgu Jiu, la acest nivel juvenil, dintre CSM Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu, se va disputa sâmbătă, 5 februarie, de la ora 10.00, într-un meci care contează pentru etapa a-12-a și în care CSM Târgu Jiu are calitatea de echipă gazdă.

Andrei Enache va sta pe banca echipei la acest meci și le va coordona pe tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu. Antrenorul secund de la echipa de senioare este cu ochii și pe ceea ce se întâmplă la junioare și a remarcat în lot câteva handbaliste cu reale calități, care în opinia lui Andrei Enache în viitorul apropiat pot ajunge fără probleme la echipa mare a clublui gorjean.

Andrei Enache:”Va fi un meci împotriva celor de la LPS, în care ne dorim victoria și un joc bun. Vreau să le și urmăresc pe fete la lucru, pentru că la această categorie de vârstă sunt câteva jucătoare cu reale calități, pe care trebuie să le încurajăm și să le susținem. Doar așa le putem crește și promova în viitorul apropiat”.

În tur, în etapa a-5-a, CSM Târgu Jiu a înregistrat o victorie categorică în fața LPS Târgu Jiu, sâmbătă, 6 noiembrie, scor 46-18. Meciul, disputat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu a contat pentru etapa a-5-a din Seria G a Campionatului Naţional rezervat junioarelor 3.

Comment here