Baschet

LNBM, Etapa 18 / Sâmbătă, 28 ianuarie, ora 20.15, LIVE pe DigiSport 4: CSU Sibiu – CSM Târgu Jiu / Kresimir Basic: ”Va fi un meci dificil. Este un meci important din punct de vedere al moralului și mentalității”

CSM Târgu Jiu vs. CSU Sibiu este partida care încheie sezonul regulat din Conferința A. Sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 20.45, în direct pe DigiSport 4, cele două echipe se confruntă într-un meci care contează pentru etapa a-18-a din Liga Națională de Baschet Masculin. ”Va fi un meci dificil. Mă aștept însă ca jucătorii mei să fie motivați să joace cel puțin la fel de bine ca în meciul cu Craiova”, a declarat Kresimir Basic la conferința de presă 

Meciul nu este lipsit de miză. Pe de o parte, baschetbaliștii gorjeni merg la Sibiu cu gândul de a face un meci bun și de a-și continua trendul ascendent. În plus, pentru gruparea gorjeană este un bun prilej de a se pregăti pentru faza a doua a campionatului, una extrem de importantă pentru menținerea echipei în Liga Națională. Pentru antrenorul croat, Kresimir Basic, meciul de la Sibiu este o nouă oportunitate de face încă o evaluare a jucătorilor din lotul gorjean. Pe de altă parte, echipa gazdă, CSU Sibiu, care este deja calificată în primele 5 din Conferința A, se pregătește la rândul ei pentru duelurile tari din partea superioară a clasamentului, în Top 10. Astfel, se anunță un meci disputat, intens la Sibiu, chiar dacă punctele puse în jos contează doar pentru configurația finală a clasamentului.

”Chiar dacă nu contează punctele, este un meci important din punct de vedere al moralului și mentalității. Orice meci câștigat, orice victorie consecutivă este un imbold pentru jucători, pentru a realiza că sunt mult mai buni decât o arată situația din clasament în momentul de față. Pentru noi, orice oportunitate care se ivește de a câștiga un meci, trebuie să ne agățăm de ea”, a declarat antrenorul Kresimir Basic, înainte de plecarea spre Sibiu. 

LIGA NAŢIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
Ediţia 2022-2023
Conferinţa A
Etapa 18
Sâmbătă, 28 ianuarie 2023
Sibiu, Sala Sporturilor Transilvania

Ora 20.15
Live pe DIGISPORT 4 și FRBTV
CSU Sibiu – CSM Târgu Jiu

 

Comment here