Handbal

Liga Florilor, Etapa 14 / Începe returul în Liga Florilor! Duminică, 29 ianuarie, ora 17.00: CS Dacia Mioveni – CSM Târgu Jiu

Începe returul în Liga Florilor. CSM Târgu Jiu se deplasează, duminică, 29 ianuarie, la Mioveni, pentru meciul cu CS Dacia Mioveni. Meciul, care contează pentru etapa a-14-a, va începe la ora 17.00. ”Este un meci foarte important. Ne dorim să ne întoarcem de la Mioveni cu toate cele 3 puncte”, a declarat Bianca Chiriță, prezentă la conferința de presă premergătoare partidei de la Mioveni.

Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache începe partea a doua a campionatului cu un meci în deplasare, extrem de important în lupta pentru menținerea pe prima scenă a handbalului românesc. Handbalistele lui Liviu Andrieș trag tare la antrenamente, conștiente fiind de importanța partidei de la Mioveni. Gorjencele nu se sperie de forma bună a echipei gazdă și merg la Mioveni cu gândul la cele 3 puncte puse în joc. Pivotul CSM-ului, Bianca Chiriță, mizează pe apărare. Faza defensivă poate fi cheia succesului în meciul de la Mioveni.

Bianca Chiriță, CSM Târgu Jiu: ”Este un meci foarte important. Mergem pe terenul unei echipe care este într-o formă foarte bună, dar asta nu înseamnă că noi vom face un pas în spate. Venim în fiecare zi la antrenamente, muncim din ce în ce mai mult și ne dorim să ne întoarcem de la Mioveni cu toate cele 3 puncte. Punctul nostru forte a fost apărarea, cred că acest lucru va face diferența și în acest meci. Dacă vom pune presiune pe echipa adversă, sigur le vom face probleme celor de la Mioveni”. 

Bianca Chiriță consideră că bilanțul la finalul turului de campionat este unul bun pentru gruparea gorjeană, însă nu este suficient. Pivotul CSM-ului spune că echipa noastră trebuie să acumuleze în continuare puncte pentru a se menține în Liga Florilor.

Bianca Chiriță, CSM Târgu Jiu: ”Cred că suntem într-un moment bun. Ne dorim să facem în continuare puncte pentru a fi sigure că ne vom menține în Liga Florilor. Am demonstrat că suntem o echipă puternică și că putem pune probleme multor echipe din acest campionat”.

LIGA FLORILOR MOL
Ediţia 2022-2023

Etapa 14
Mioveni – Sala Sporturilor
Duminică – 29 Ianuarie 2023, Ora 17.00
CS Dacia Mioveni – CSM Târgu Jiu

Comment here