Baschet

LNBM, Etapa 18 / Sâmbătă, 28 ianuarie, ora 20.15, LIVE pe DigiSport 4: CSU Sibiu – CSM Târgu Jiu, în ultima etapă a sezonului regulat

Echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru ultima confruntare din prima parte a Ligii Naționale de Baschet Masculin. În ultima etapă a sezonului regulat, CSM Târgu Jiu se deplasează la Sibiu, acolo unde va juca în etapa a-18-a din Conferința A, cu echipa gazdă, CSU Sibiu. Meciul, care este programat sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 20.15, va fi transmis în direct de DigiSport 4. ”Am obținut victorii importante pentru noi, cu Ciuc și Craiova, și mergem la Sibiu să jucăm un baschet cât mai bun și să reușim victoria”, a declarat baschetbalistul gorjean, Octavian Ilie, la conferința de presă premergătoare partidei din Sala Transilvania din Sibiu. 

Gorjenii au prins mai multă încredere după ce în 2023 au reușit să pună două victorii în clasament în dreptul lor. Victoriile cu Miercurea Ciuc și SCM U Craiova, dar și jocul prestat, unul pe un trend ascendent, au deblocat vestiarul, iar moralul echipei este acum unul mult mai bun. ”Este nevoie de mai multă încredere în forțele echipei, pentru a putea lega mai multe victorii. De încredere avem nevoie și la Sibiu, pentru a scoate un rezultat pozitiv”, a mai spus Octavian Ilie. Baschetbalistul gorjean a vorbit și despre integrarea jucătorilor sosiți în ultima vreme la echipă, dar și despre evoluțiile sale pe parchet. 

LIGA NAŢIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
Ediţia 2022-2023
Conferinţa A
Etapa 18
Sâmbătă, 28 ianuarie 2023
Sibiu, Sala Sporturilor Transilvania

Ora 20.15
Live pe DIGISPORT 4 și FRBTV
CSU Sibiu – CSM Târgu Jiu

Comment here