HandbalJuniori

CN Juniori 3 / Seria F / Etapa 7 / Sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 12.00, un nou derby târgujian la juniori 3 / CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu

Echipa de handbal masculin Juniorii 3 CSM Târgu Jiu începe tare anul, cu un meci cu liderul seriei, cealaltă reprezentantă a orașului Târgu Jiu în campionat, LPS Târgu Jiu. Derby-ul orașului Târgu Jiu, la acest nivel juvenil, dintre CSM Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu, se va disputa sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 12.00, într-un meci care contează pentru etapa a-7-a din Seria F. 

Campionatul Național rezervat juniorilor 3 se reia în acest weekend, iar Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduiește cel mai tare meci al rundei. Sâmbătă, într-o partidă care se anunță extrem de interesantă, se confruntă ocupantele primelor două locuri din Seria F. LPS Târgu Jiu este liderul seriei cu 12p acumulate, iar CSM Târgu Jiu este ocupanta locului 2, cu 8 puncte strânse până în acest moment. Vali Popescu, antrenorul juniorilor 3 de la CSM Târgu Jiu, speră ca băieții săi să aibă o cu totul altă abordare a meciului față de partida retur. Din păcate, Vali Popescu nu se poate baza la acest meci pe principalul marcator al echipei, Mario Stancu. Chiar și în aceste condiții, Vali Popescu le cere jucătorilor săi să evolueze cu încredere, fără emoții și cu plăcerea de a juca handbal.

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Sper ca la acest meci, spre deosebire de turul campionatului, băieții să lase la o parte emoțiile, să joace handbal cu plăcere, cu dezinvoltură, și cu siguranță vom reuși să facem un joc bun. Din păcate pentru acest meci va lipsi Stancu Mario, care este și principalul nostru marcator”.

LOT CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Yanis Penescu, Dario Bălan, Andrei Mornea, David Bîrlete, Ștefan Stănoiu, David Ularu, David Honcioiu, Luca Hortopan, Andrei Anuțoiu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Mihnea Ciobanu, Cătălin Popescu. Antrenor: Valentin Popescu.

Echipa pregătită de Vali Popescu a fost repartizată în Seria F. Din această serie mai fac parte CSS Caracal, CSS Drobeta Turnu Severin, CSS Râmnicu Vâlcea, CSM Progresul Băilești și LPS Târgu Jiu.

Comment here