Baschet

LNBM, Etapa 13 / Joi, 5 ianuarie 2023, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – CSM Miercurea Ciuc. Bogdan Penciu: ”Vrem să obținem prima victorie din acest campionat”

Echipa de baschet seniori a CSM Târgu Jiu deschide seria meciurilor din 2023 cu o partidă pe teren propriu, contra celor de la CSM Miercurea Ciuc. Meciul contează pentru etapa a-13-a din Conferința A din Liga Națională de Baschet Masculin. Confruntarea care este programată pentru joi, 5 ianuarie, de la ora 18.00, va consemna și debutul noului antrenor al grupării gorjene, Kresimir Basic.”Ne-am acomodat cu noul antrenor, am avut o perioadă bună de antrenamente și cred că ceea ce am făcut la pregătire ne va ajuta foarte mult în acest meci. Vrem să obținem prima victorie din acest sezon”, a prefațat Bogdan Penciu partida cu Miercurea Ciuc. Baschetbalistul echipei noastre face apel și la publicul gorjean să fie alături de echipă la primul meci din 2023. 

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu trag tare la antrenamente pentru a se prezenta în ceea mai bună formă la primul meci din 2023, unul extrem de important pentru gruparea gorjeană în lupta pentru menținerea în Liga Națională. Jucătorii sunt hotărâți să rupă ghinionul și să obțină prima victorie din acest campionat. Rămasă fără victorie în actuala stagiune, CSM Târgu Jiu are nevoie de sprijinul publicului la primul meci din 2023. Bogdan Penciu mizează pe susținerea fanilor în confruntarea cu Miercurea Ciuc. Power forward-ul gorjean știe de ce are nevoie echipa din Târgu Jiu pentru a trece de Miercurea Ciuc:”Trebuie să punem o presiune constantă, pe toată durata partidei, pe apărarea celor de la Miercurea Ciuc”, a declarat Bogdan Penciu, care admite că moralul echipei este unul scăzut după seria negativă din acest sezon, dar speră ca acest aspect să se rezolve după meciul cu Miercurea Ciuc.

Bogdan Penciu, CSM Târgu Jiu:”Vrem să obținem prima victorie din acest campionat. Ca să obținem această victorie trebuie să punem presiune pe apărarea celor de la Miercurea Ciuc pe toată durata partidei. Trebuie să menținem ritmul pe tot parcursul meciului. Pe de altă parte este nevoie în continuare de susținerea fanilor. Știm că este o perioadă grea prin care trecem, dar chiar avem nevoie de susținerea fanilor. Ne-am acomodat cu noul antrenor, am avut o perioadă bună de antrenamente și cred că ceea ce am făcut la pregătire ne va ajuta foarte mult în acest meci. Nu suntem în ceea mai bună formă din punct de vedere al moralului, dar sper să se îndrepte acest lucru și după meciul cu Ciuc să stăm mult mai bine din acest punct de vedere”. 

LIGA NAŢIONALĂ DE BASCHET MASCULIN
Ediţia 2022-2023
Conferinţa A
Etapa 13
Joi, 5 Ianuarie 2023
Ora 18.00
Live pe FRBTV
CSM Târgu Jiu – CSM Miercurea Ciuc

Comment here