Baschet

LNBM, Etapa 10 / CSM Târgu Jiu – CSM Miercurea Ciuc 97-67. Stefan Glogovac: „Suntem pe un drum foarte bun în acest moment. Sper să avem un final de an cât se poate de bun”

CSM Târgu Jiu s-a impus fără probleme în fața grupării CSM Miercurea Ciuc, scor 97-67, și echipă pregătită de Jordanco Davitkov a ajuns la patru victorii consecutive. Formația gorjeană a urcat pe locul 10 în clasament și se apropie de locurile de play-off. „Suntem pe un drum foarte bun”, a declarat Stefan Glogovac, unul dintre artizanii victoriei cu CSM Miercurea Ciuc. 

Baschetbalistul bosniac, care poate evolua pe pozițiile 4-5, a avut o evoluţie excelentă în partida contra ciucanilor, mai ales în primul sfert al confruntării. Glogovac a dominat începutul de meci.  El a fost cel care a deschis tabela din Sala Sporturilor. După reușitele lui Brandon Sly de la linia de libere a urmat un adevărat recital susţinut de Stefan Glogovac care a dus scorul la 9-0. Nici timpul de odihnă solicitat de antrenorul echipei din Ciuc nu l-a oprit pe Glogovac, care a făcut 11-0. Bosniacul şi-a continuat momentele de excepţie şi a dus scorul la 16-2, reuşind numai puţin de 14 puncte în primele 5 minute de joc! Până la finalul meciului, Stefan Glogovac a înscris 18 puncte şi a avut 4 recuperări. Iată ce ne-a declarat după meci Stefan Glogovac.

Stefan, un meci bun pentru tine și pentru CSM. Cum a fost meciul cu Miercurea Ciuc?

Stefan Glogovac: Da, a fost un joc foarte bun pentru echipa noastră, a fost un meci bun și pentru mine, dar a fost victoria echipei, pentru că am jucat ca unul, cu sufletul și am dat dovadă de unitate. Am început grozav și pur și simplu am ținut ritmul. Ciuc are o echipă foarte bună, care a câștigat cu Dinamo București, dar noi i-am luat în serios și am jucat bine.

CSM a ajuns la 4 victorii consecutive. O perioadă bună pentru echipa noastră. Avem forța de ataca un loc de play-off?

Stefan Glogovac: Da, suntem pe un drum foarte bun în acest moment și totul merge bine. În ceea ce privește play-off-ul, cred că trebuie doar să ne păstrăm energia cu care jucăm în acest moment și munca în echipă. Vom lua totul pas cu pas și vom face tot posibilul să ne atingem obiectivul. Sigur la final vor veni și rezultatele.

Au revenit și fanii în tribune. Ați reușit să le oferiți un meci și un rezultat excelent.

Stefan Glogovac: Da, fanii s-au întors și mă bucur că le-am oferit un spectacol bun și am jucat bine. Sper ca la viitoarele partide să aibă acces cât mai mulți spectatori în sală.

Cum vezi finalul de an pentru CSM?

Stefan Glogovac: În momentul de față situatia la club este grozavă. Atmosfera, colegii de echipă, totul este foarte bine și asta se vede și în rezultate și în ultimele noastre jocuri. Sperăm să continuăm pe această linie și să vină cât mai multe rezultate bune. Sper să avem un final de an cât se poate de bun.

Comment here