BaschetJuniori

Baschet Feminin U13 / Laurențiu Răuț: „Mergem la București cu gândul de a ne lupta pentru calificarea la Turneul Semifinal”. PROGRAM CSM Târgu Jiu U13, Turneul 3, București

Final de săptămână plin pentru echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu. Tinerele baschetbaliste se deplasează la București pentru a disputa partidele din primul turneu al Grupei 4, serie în care a fost repartizată CSM Târgu Jiu pentru această fază a Campionatului Național rezervat junioarelor U13. Din Grupa 4 mai fac parte CS Olimpia București, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CS Câmpina. Partidele se dispută în Sala „Octavian Dimofte” din București în zilele de 11 și 12 decembrie. 

Vă reamintim că în urma rezultatelor obţinute în partidele din cele două turnee din Grupa E a Campionatului Național rezervat categoriei U13,  tinerele baschetbaliste ale Grupei U13 de la CSM Târgu Jiu au obținut calificarea în Grupa Valorică A. CSM Târgu Jiu s-a duelat în Grupa E cu ACS Dan Dacian București, Sportul Studențesc și Shooting Stars București.

Elevele pregătite de profesorul Laurențiu Răuț merg la București cu gândul de a face un turneu cât mai bun. Micuțele baschetbaliste de la Târgu Jiu vor să obțină cât mai multe rezultate bune în turneele din Grupa 4, rezultate care să le asigure calificarea la Turneul Semifinal. În opinia antrenorului Laurențiu Răuț, echipa pe care o antrenează este pe un trend ascendent. Dacă ținem cont de rezultatele din primele două turnee, dar și de jocul prestat de elevele sale, obiectivul junioarelor U13 este unul realizabil. 

Laurențiu Răuț, antrenor U13 CSM Târgu Jiu: „Ne vom deplasa la București cu gândul de a ne lupta pentru calificarea la turneul semifinal. Așa cum am mai spus, am mare încredere în aceste fete și vreau să spun că suntem pe un drum bun”.

LOT CSM Târgu Jiu baschet feminin U13: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Sara Canavea, Iulia Bîtoancă, Carla Deaconu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Ilinca Oproiu, Mălina Popescu, Carla Sburlea, Ştefania Grivei, Alexia Drăguşin, Ştefania Guriţă. Antrenor: Laurenţiu Răuţ.

Campionatul Național Junioare U13
Grupa 4 / Turneu 3 / 11-12.04.2021
Sala „Octavian Dimofte” București
Sâmbătă – 11.12.2021
Ora 18.00 CSM Târgu Jiu – CS Câmpina
Duminică -12.12.2021
Ora 09.00   CSM Târgu Jiu – ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe
Ora  17.00  CSM Târgu Jiu – CS Olimpia București

 

Comment here