Baschet

LNBM, Etapa 10 / CSM Târgu Jiu – CSM Miercurea Ciuc 97-67. Adrian Roșu: „Mă așteptam să câștigăm acest meci. Cred că avem forța de a ataca play-off-ul”

CSM Târgu Jiu și-a trecut în cont a patra victorie consecutivă din Liga Națională, după ce a trecut fără probleme de CSM Miercurea Ciuc, scor 97-67. Gorjenii au controlat în totalitate duelul cu CSM Miercurea Ciuc. La revenirea spectatorilor în Sala Sporturilor, echipa pregătită de Jordanco Davitkov a avut o evoluție consistentă și a prestat un baschet de calitate. 

De evoluția echipei gorjene a fost mulțumit și expertul sportiv Adrian Roșu, coordonatorul secției de baschet a CSM Târgu Jiu. Seria bună de rezultate din ultima perioadă, dar și jocul bun prestat de gruparea gorjeană, mai ales în ultimul meci, l-a determinat pe Adrian Roșu să spere că echipa poate prinde un loc de play-off. 

Adrian Roșu, coordonator secția de baschet a CSM Târgu Jiu: „A fost un meci bun pentru noi. Mă așteptam să câștigăm acest meci și mă bucur că băieții nu s-au mulțumit cu avantajul creat la pauză și au rămas cu piciorul pe accelerație pâna la final. Asta îmi demonstrează că știu ce au de facut și că am învațat din greșeala cu Rapid. Este înca devreme să vorbim de play-off. Cum spuneam pentru mine este foarte important să facem un pas în față având în vedere sezonul precedent dar am construit un lot prin care noi putem ataca play-off-ul, si pentru asta muncim zilnic, pentru acel loc 8. Așadar, cred că avem forța de a ataca play-off-ul, chiar dacă este devreme să ne pronunțăm în acest sens. După ce va trece turul de campionat, vom vedea exact unde suntem și ce avem de făcut pentru a prinde locul 8″.

Pe lângă evoluția echipei, Adrian Roșu s-a declarat bucuros și de revenirea fanilor în Sala Sporturilor și le-a mulțumit pentru susținere.

Adrian Roșu, coordonator secția de baschet a CSM Târgu Jiu: „Ma bucur că au revenit fanii în tribune, dar din păcate, doar cât ne-a permis numarul de locuri disponibile. Au fost un suport pentru noi și sper că vor veni în continuare alături de echipă și le mulțumim pentru susținere”.

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu se va deplasa în Trivale pentru meciul cu FC Argeş Piteşti. Meciul este programat pentru duminică, 12 decembrie, de la ora 18.00.

 

Comment here