Handbal

Liviu Andrieș: Reluarea campionatului este decizia FRH, iar dacă se va relua noi așteptăm cu nerăbdare, pentru că iubim mult ceea ce facem

Sportivii clubului CSM Târgu Jiu trec în aceste zile printr-o situație atipică. În lipsa antrenamentelor oficiale, fiecare se antrenează singur, după un program individual, fie stabilit împreună cu antrenorul, fie după propriile reguli. Este o perioadă care le pune la încercare motivaţia de a rămâne în formă. Dar ei nu sunt singurii care trebuie să se adapteze la această situaţie. Antrenorii clubului sunt și ei într-o situație fără precedent. Aceștia țin legătura cu fiecare în parte și încearcă să treacă împreună peste această situație. Nu este tocmai ușor și confortabil, dar antrenorii fac tot posibilul să îi ajute pe sportivi să îşi păstreze condiţia fizică şi motivaţia.

Într-o astfel de situație se află și antrenorul echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, Liviu Andrieș.

Unde îți petreci perioada asta de izolare?

-În această perioadă, ca orice om responsabil, îmi petrec timpul în casă.

Care crezi că este impactul pe care îl are această perioadă asupra sportivilor, cum pot depăși această situație și ce este de făcut. Vorbești cu elevele tale despre cum să se mențină în formă?

-Impactul asupra oricăruia dintre noi este destul de delicat și în special pentru sportivi. Ei au o activitate foarte intensă în viata de zi cu zi, cu antrenamente zilnice. Ce este de făcut? Să așteptăm liniștiți în casă până la ridicarea interdicției. Țin legătură cu fetele, le-am spus ce trebuie făcut în perioada asta, un program de pregătire individuală, dar și ele conștientizează situația în care ne aflăm și se pregătesc individual. Sper să trecem cu bine peste această situație, mai facem un program de pregătire care să ne țină în formă, activi și pozitivi pentru că această situație nu ține o veșnicie.

Crezi că se va mai relua campionatul? În cazul care se va relua cum crezi că vor evolua lucrurile ?

-Reluarea campionatului este decizia FRH, iar dacă se va relua noi așteptăm cu nerăbdare, pentru că iubim mult ceea ce facem.

Care este mesajul tău pentru fanii CSM Târgu Jiu?

-Mesajul meu și al fetelor către fanii și suporterii CSM este acela că așteptăm cu nerăbdare revederea cu ei, sperăm că va fi cât mai repede și îi rugăm să stea în casă pe toată perioada aceasta destul de dificilă, pentru a reveni cât mai repede la viața cotidiană de dinainte de pandemie.

De Sfintele Sărbători de Paște eu împreună cu fetele de la echipa de handbal a CSM Târgu Jiu le dorim tuturor gorjenilor multă sănătate, fericire, înțelepciune. Paște Fericit! Hristos a Înviat!

Comment here