Baschet

Liga Naţională / Turneul 11, Sibiu, 10-11 aprilie / Kevin Allen: La Sibiu va fi un turneu foarte puternic, dar vom ieși pe parchet și vom juca cât de bine putem

Orașul Sibiu găzduiește un nou turneu contând pentru sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet masculin, ediția 2020-2021. La Turneul 11, CSM Târgu Jiu va da piept, în perioada 10-11 aprilie, cu FC Argeș Pitești și CSU Sibiu. Pivotul Kevin Allen se aștepată la un turneu greu, dar speră ca CSM Târgu Jiu să obțină rezultate pozitive.

Bucuros că a revenit pe parchet, după o accientare, în meciul restanță cu CSM Oradea, în care a realizat un nou double-double, pivotul Kevin Allen crede că lupta pentru menținerea în Liga Națională va fi foarte grea, dar este convins că CSM Târgu Jiu are forța de a rămâne în prima ligă. Referitor la turneul din Ardeal, Kevin Allen se așteaptă la un turneu foarte greu, cu meciuri tari. Pivotul american ne-a declarat că atât el, cât și colegii săi vor aborda fiecare joc la victorie, indiferent de adversar.

Kevin, ai revenit pe parchet după o accidentare, într-un meci destul de greu. Cum a fost revenirea?

Kevin Allen: A fost un joc foarte dur, dar cel mai important, mi s-a părut grozav să mă întorc din nou pe teren alături de colegii mei.

Kevin, a început returul Ligii Naționale. Lupta este una foarte strânsă. Obiectivul echipei noastre este a rămâne pe prima scenă a baschetului românesc. Are CSM Targu Jiu forța să rămână în Liga Națională?

Kevin Allen: Îmi doream ca rezultatele să fi fost diferite, dar au fost multe situații în care nu am avut toată echipa la dispoziție. Eu sunt convins că CSM va rămâne în Liga Națională. Lupta nu va fi ușoară, deoarece fiecare joc este foarte greu și important. Dar zi de zi, antrenament după antrenament tragem tare. Nu cedăm și mergem la orice turneu cu gândul să câștigăm fiecare meci.

Cum crezi că va fi turneul de la Sibiu? Jucăm cu Argeș și Sibiu, două echipe de play-off în acest moment.

Kevin Allen: Jocurile vor fi foarte provocatoare. Pitești și Sibiu sunt echipe foarte puternice, vom ieși pe parchet și vom juca cât de bine putem, iar la finalul turneului sper să ne bucurăm de rezultate pozitive.

Revenit după o accidentare, Kevin Allen a fost cel mai eficient jucător al partidei restanță dintre CSM Târgu Jiu și CSM Oradea. În meciul disputat pe 5 aprilie la Târgu Jiu, Allen a totalizat 21 puncte și 13 recuperări, reușind cel de-al 9-lea double-double în această ediție de campionat.

Sâmbătă – 10 aprilie 2021
CSM Târgu Jiu – FC Argeș Pitești
Ora 16.00 LIVE pe FRBTV

Duminică – 11 aprilie 2021
CSM Târgu Jiu – CSU Sibiu
Ora 19.00 LIVE pe FRBTVComment here