Handbal

Divizia A, Seria B / Turneu 4, Deva, 9-11 aprilie / Liviu Andrieș: Fetele sunt foarte motivate și bine pregătite pentru acest turneu și își doresc să-și mențină poziția de lider

Turneu extrem de important pentru handbalul feminin gorjean. Echipa de senioare a CSM Târgu Jiu, formație pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache s-a deplasat la Deva, pentru ultimul asalt din Seria B a Diviziei A. CSM Târgu Jiu este liderul Seriei B și vrea să încheie grupa pe primul loc.

CSM Târgu Jiu va juca vineri, 9 aprilie, de la ora 18.20, primul meci al turneului de la Deva, în compania formației CSU Timișoara. Bănățencele sunt pe locul 5 cu 7 puncte. Gorjencele pleacă drept favorite în acest meci, dar Liviu Andrieș le cere fetelor concentrare maximă și o abordare cât mai serioasă a acestei partide.

În ce privește meciul derby cu CSM Deva, meciul se va disputa pe cu totul alte coordonate. Elevele lui Liviu Andrieș au un ascendent moral în fața grupării hunedorene, dar și un avantaj de 6 goluri, după victoria de la Târgu Jiu, atunci când formația gorjeană s-a impus cu 32-26. Deși pleacă cu un plus în fața echipei din Deva, Liviu Andrieș le-a cerut handbalistelor sale să trecă peste aceste aspecte.

Absențe grele în lotul CSM Târgu Jiu pentru acest turneu. Liviu Andrieș nu se poate baza la acest turneu pe Cristina Predoi, Mihaela Obedeanu și Irina Neacșu, accidentate la ultimele turnee, dar nici pe Ana Maria Diaconescu, care încă nu s-a recuperat după o mai veche accidentare. Antrenorul gorjean este convins că fetele care vor intra în teren vor da totul pentru îndeplinirea obiectivului.

Liviu Andrieș: Este ultimul turneu din sezonul regulat, un turneu la care ne întalnim cu CSU Timișoara, dar și cu CSM Deva, în ultimul meci, în derby-ul seriei, pentru stabilirea ierarhiei finale. În primul rând, trebuie să tratăm cu maximă seriozitate primul meci, cel cu Timișoara și să obținem un rezultat care să ne dea liniște pentru a aborda așa cum trebuie meciul cu CSM Deva. Partida cu Deva este o confruntare cu o încărcătură aparte. Plecăm cu un avantaj de 6 goluri, dar nu luăm în calcul acest avantaj și mergem să jucăm plecând de la scorul de 0-0. Fetele sunt foarte motivate și bine pregătite pentru acest meci și își doresc să-și mențină poziția de lider. Din păcate, avem trei fete accidentate, pe care nu le putem folosi la acest turneu, Cristina Predoi, Mihaela Obedeanu și Irina Neacșu, dar celelalte fete care vor intra pe teren vor suplini lipsa lor și vor da totul pentru a ne îndeplini obiectivul.

Promovarea în prima ligă este obiectivul principal al handbalistelor de la CSM Târgu Jiu. Știm că le așteaptă un turneu greu la Deva, dar avem mare încredere în fete și sperăm ca la finalul turneului să ne bucurăm cu toții de performanța lor. Forța CSM Târgu Jiu!

DIVIZIA A / SERIA B / TURNEU 4 /
9-11 APRILIE 2021
DEVA – SALA SPORTURILOR

VINERI 9 APRILIE 2021
Ora 13.00
CSU Oradea – Gloria Bistriţa
Ora 15.40
CSM Deva – CNE Sf. Gheorghe
Ora 18.20
CSM Târgu Jiu – CSU Timişoara

CSU Reşiţa – stă

SÂMBĂTĂ 10 APRILIE 2021
Ora 11.00
Gloria Bistriţa – CSU Reşiţa
Ora 13.40
CNE Sf.Gheorghe – CSM Oradea
Ora 16.30
CSM Deva – CSU Timişoara

CSM Târgu Jiu – stă

DUMINICĂ 11 APRILIE 2021
Ora 10.00
CSU Reşiţa – CNE Sf.Gheorghe
Ora 12.40
CSM Oradea – CSU Timişoara
Ora 15.20
CSM Târgu Jiu – CSM Deva

Gloria Bistriţa – stă

Loc.EchipaMP
1.CSM Târgu-Jiu1030
2.CSM Deva924
3.CS Gloria Bistrița1018
4.CSU Oradea912
5.CSU Timişoara97
6.CSU Reşiţa104
7.CNE Sf. Gheorghe92

Comment here