Baschet

Liga Naţională / Turneul 11, Sibiu, 10-11 aprilie / Jake Spurgeon: Am avut o săptămână bună de antrenament și aștept cu nerăbdare să ofer 100% indiferent cu cine jucăm

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu se va deplasa în acest weekend la Sibiu pentru turneul 11 din Liga Națională. Baschetbaliștii gorjeni se vor confrunta în Sala „Transilvania” din Sibiu cu FC Argeș Pitești, dar și cu echipa gazdă, CSU Sibiu. Americanul Jake Spurgeon este convins că CSM Târgu Jiu are forța de a rămâne pe prima scenă a baschetului românesc.

Jucător de pozițiile 3-4, Jack Spurgeon, care are 25 de ani, este absolut convins că formația gorjeană va râmăne în Liga Națională. Americanul crede că unitatea de grup, dar și o mai mare concentrare pe toată durata partidelor, pot aduce rezultatele cu care CSM Târgu Jiu să își asigure un loc cât mai bun în clasament la finalul sezonului. Jake ne-a declarat că e pregătit să dea 100% la Sibiu pentru ca gruparea gorjeană să scoată un rezultat cât mai bun.

Jake, lupta este una foarte strânsă în Liga Națională. Obiectivul echipei noastre este a rămâne pe prima scenă a baschetului românesc. Are CSM Targu Jiu forța să rămână în Liga Națională?

Jake Spurgeon: Da, absolut. CSM Târgu Jiu are forța să rămână în Liga Națională. Dacă vom juca cu hotărâre și determinare împotriva oricărei echipe, acest lucru va face ca formația noastră să fie mai bună în ansamblu și ne va unii. Dacă vom juca împreună, ca o echipă, ca un grup unit, dar și să evoluăm în fiecare meci cât se poate de concentrați, pe durata celor 4 sferturi, atunci și rezultatele vor fi mai bune pentru echipa noastră.

Cum crezi că va fi turneul de la Sibiu? Jucăm cu Argeș și Sibiu, două echipe de play-off în acest moment.

Jake Spurgeon: Ambele echipe sunt bune și au demonstrat asta până în acest moment în jocurile din Liga Națională. Am avut o săptămână bună de antrenament și aștept cu nerăbdare să ofer 100% indiferent cu cine jucăm. Dacă avem această gândire, cred că rezultatul va fi unul bun pentru noi. ca echipă.

Sâmbătă – 10 aprilie 2021
CSM Târgu Jiu – FC Argeș Pitești
Ora 16.00 LIVE pe FRBTV

Duminică – 11 aprilie 2021
CSM Târgu Jiu – CSU Sibiu
Ora 19.00 LIVE pe FRBTV

Comment here