Lupte

Cupa României Juniori / Putna, 8-11 aprilie / Mădălin Gorjanu: Sper ca cei doi sportivi, Alexandru Beșliu și Eduard Popescu, să vină acasă din postura de câștigători ai Cupei României

Juniorii gorjeni sunt gata de luptă! Alexandru Beșliu și Eduard Popescu, ambii sportivi cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, vor participa la finalul acestei săptămâni la Cupa României de juniori la lupte libere. Competiția se va desfășura în perioada 8-11 aprilie la Sala Sporturilor din Putna.

La Putna, Alexandru Beșliu va intra pe saltea la categoria 97 kg, în timp ce Eduard Popescu va concura la categoria 125 kg. Mădălin Gorjeanu, antrenorul care-i pregătește pe Alex și Eduard, speră ca cei doi sportivi să treacă cu bine peste problemele cauzate de accidentările suferite la antrenamente și să revină la Târgu Jiu din postura de cațtigători ai Cupei României la categoriile de greutate la care vor intra pe saltea.

Mădălin Gorjanu, antrenorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu: Sper ca cei doi sportivi să vină acasă din postura de câștigători ai Cupei României. Chiar dacă ambii sportivi au avut probleme medicale, suferind mici accidentati la antrenamente, sperăm să nu avem surprize și să se impună. Sunt sigur că vor strânge din dinți și se vor întoare câștigători.

La Putna, peste 250 de sportivi juniori, la toate categoriile, vor intra pe saltele pentru a lupta să obțină un loc pe podium.

Comment here