Baschet

Liga Națională / Turneu 13/ Galați, 27-28 aprilie / CSM Târgu Jiu va juca cu Miercurea Ciuc și CSM Focșani / Alin Borșa: Mergem la Galați să câștigăm ambele meciuri

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu va juca, marți și miercuri, două partide extrem de importante în Liga Națională de Baschet Masculin, în cadrul unui turneu ce se va desfășura la Galați. Pe parchetul Sălii Sporturilor „Dunărea” se vor confrunta CSM Târgu Jiu, CSM Focșani, CSM Miercurea Ciuc și formația gazdă, CSM Galați. Alin Borșa, căpitanul grupării gorjene, vrea două victorii în turneul de la Galați.

CSM Târgu Jiu, echipă pregătită de Jordanco Davitkov, va disputa primul meci cu CSM Miercurea Ciuc, marți, 27 aprilie, de la ora 16.00. În cel de al doilea meci, gorjenii se vor duela cu CSM Focșani. Meciul este programat pentru miercuri, 28 aprilie, de la ora 16.00. Ambele partide pot fi urmărite LIVE pe FRBTV, canalul de streaming al Federației Române de Baschet.

Alin Borșa, căpitanul grupării gorjene, ne-a declarat că CSM Târgu Jiu a plecat spre Galați cu obiectivul clar de a câștiga ambele partide.

Alin, urmează un turneu extrem de important pentru CSM Târgu Jiu, la Galați. Două partide cu doi adeversari accesibili. Care este obiectivul pentru acest turneu?

Alin Borșa: Urmează un turneu unde trebuie să arătăm forma bună din ultimele meciuri. În plus, față de turneul din tur, când am pierdut cele două meciuri, acum avem un moral mai bun și echipa are și o schimbare de atitudine în bine. Fără îndoială, mergem la Galați să câștigăm ambele meciuri.

Miercurea Ciuc este ultima în clasament. Cum vezi duelul cu ultima clasată?

Alin Borșa: Este ultima clasată și pentru că le-au plecat câțiva jucători importanți din lot, printre care și singurul pivot. Cu toate acestea echipa din Miercurea Ciuc arată bine pe teren și a pierdut meciurile la o diferență mult mai mică decât era de așteptat. Trebuie să câștigăm obligatoriu acest meci.

Focsani este o echipă destul de bună a campionatului. La ce vă așteptați de la duelul cu Focșani?

Alin Borșa: Echipa din Focșani este un adversar foarte incomod. Are în mare parte același stil ca al nostru, cu jucători experimentați. O victorie în cele două meciuri ne urcă în clasament peste echipa din Focșani, ceea ce ne-ar ajuta într-un posibilul play-out.

Cum este colaborarea cu noul antrenor?

Alin Borșa: Este un antrenor cu o experiență de peste 20 ani, cu un alt stil de joc, atât ofensiv, cât și defensiv. În mare, cred că toți ne-am acomodat, dar mai avem de pus la punct unele lucruri.

Comment here