Baschet

Liga Națională/Turneu 13/ Galați, 27-28 aprilie / Stefan Andrejevic: Scopul nostru este să câștigăm ambele jocuri și cred că avem forța necesară pentru a face acest lucru

CSM Târgu Jiu a plecat spre Galați, acolo unde va disputa două meciuri extrem de importante în cadrul Turneului 13 din Liga Națională. Baschetbaliștii echipei gorjene au plecat cu obiectivul clar de a câștiga ambele meciuri. CSM Târgu Jiu se va duela cu CSM Miercurea Ciuc și CSM Focșani.

Pivotul sârb al grupării gorjene, Stefan Andrejevic, crede că formația noastră are forța pentru a câștiga cele două confruntări, atât cu Miercurea Ciuc, cât și cu CSM Focșani.

Stefan Andrejevic: „Scopul nostru este să câștigăm ambele jocuri și cred că avem forța necesară pentru a face acest lucru. Vor fi meciuri destul de grele, având în vedere situația din clasament a celor două echipe. pentru noi, este extrem de important să câștigăm primul meci, cel cu Miercurea Ciuc. Cred că nu ar trebui să avem probleme, dacă ne ținem de planul din vestiar și ceea ce am făcut la antrenamente. Cât privește echipa din Focșani, este o echipă bună, dar, așa cum am spus, cred că avem calitate și experiență pentru a câștiga ambele jocuri. În ceea ce privește colaborarea cu noul antrenor, cred că sunt multe de câștigat de la un antrenor cu o astfel de experiență”.

Comment here