Baschet

Liga Națională / Turneu 12 / Târgu Jiu, 17-18 aprilie / Adrian Roșu: Va fi un turneu greu, dar trebuie să câștigăm primul meci, cel cu Constanța

CSM Târgu Jiu va fi gazda turneului 12 din Liga Națională. În Sala Sporturilor din Târgu Jiu vor participa, pe lângă CSM Târgu Jiu, CSO Voluntari, Athletic Constanța și CSM Galați. Echipa gorjeană, pregătită de Jordanco Davitkov, va juca cu Athletic Constanța și CSO Voluntari.

Adrian Roșu, coordonatorul secției de baschet s-a declarat mulțumit de atitudinea și exprimarea în teren a baschetbaliștilor de la venirea noului antrenor, Jordanco Davitkov. Cât privește turneul de la Târgu Jiu, echipa are obiectiv clar să câștige meciul cu Athletic Constanța.

Adrian Roșu, expert sportiv, coordonator secția de baschet CSM Târgu Jiu: „Da, într-adevar un alt suflu pentru echipa noastră. Au trecut 17 zile de când a ajuns noul antrenor în Targu Jiu, nu a trecut nici măcar timpul unei perioade de cantonament și pregatire a sezonului, așadar, clar mai este nevoie de timp pentru implementarea totală a filosofiei lui de joc. Pot spune că se vede o diferență în joc a băietilor, joacă la aptitudinile lor maxime și consider că toată lumea a observat acest lucru. Am ținut piept cu brio echipelor cu bugete de cel puțin 5 ori mai mari decât al nostru și am jucat cu atitudinea pe care doream să o văd în teren. Obiectivul turneului este clar, trebuie să câștigam meciul cu Constanța”.

Adrian Roșu speră ca baschetbaliștii echipei gorjene să profite de avntajul terenului propriu. Expertul sportiv și-a arătat din nou dezamăgirea că aceste meciuri se joacă fără spectatori.

Adrian Roșu, expert sportiv, coordonator secția de baschet CSM Târgu Jiu: „Va fi un turneu foarte greu pentru noi, dar sunt convins că băieții vor lupta până la ultimul fluier. Avem un mic avantaj și anume acela de a juca pe teren propriu. Suntem familiari cu terenul, dar fără fani, parca nu simți că joci acasă. Până la urmă, fanii sunt energia de care ai nevoie pentru a răsturna situații în meci și pentru a te putea menține la un nivel de energie ridicat”.

Comment here