BaschetJuniori

CSM Târgu Jiu U13 Feminin / Grupa D / Turneul 3 – Târgu Jiu / CSM Târgu Jiu – CSS Bega Timișoara / Carlos Popescu: Suntem optimiști și ne menţinem obiectivul de a avea o prestaţie cât mai bună și de a obține un rezultat pozitiv

Cea mai tânără echipă a secției de baschet a CSM Târgu Jiu, Grupa U13 feminin va juca, pe teren propriu, în ultima etapă a sezonului 2020-2021, cu CSS Bega Timișoara. Echipa de baschet junioare U13 a CSM Târgu Jiu este pregătită de Laurenţiu Răuţ şi Carlos Popescu. Meciurile se vor disputa pe 16 și 17 aprilie, în Sala CN „Tudor Vladimirescu”.

CSM Târgu Jiu U13 Feminin / GRUPA D / TURNEUL 3
CSM Târgu Jiu U13 Feminin – antrenori Carlos Popescu și Laurențiu Răuț – va juca cu CSS Bega Timișoara. Cele două echipe vor disputa două partide, ambele la Târgu Jiu, pe 16 și 17 aprilie.

Program U13 Feminin
MECI 1 – 16 Aprilie 2021
Ora 18:30
Sala CN Tudor Vladimirescu
CSM Târgu Jiu – CSS Bega Timișoara

MECI 2 – 17 Aprilie 2021
Ora 10:00
Sala CN Tudor Vladimirescu
CSM Târgu Jiu – CSS Bega Timișoara

Carlos Popescu, antrenor U13: „Iată că ne mai despart doar câteva ore de debutul ultimei etape de campionat a echipei feminine a CSM Targu Jiu, categoria U13. Așa cum am susţinut anterior, aceste minunate fete reprezintă pionieratul baschetului feminin târgujian la această categorie de vârstă, neexistând până în prezent o altă echipă participantă la această categorie de vârstă, în cadrul campionatului naţional de baschet, desfasurat sub egida FRB, actuala echipă U16 F a CSM Târgu Jiu, debutând direct la categoria lor de vârstă. Echipa noastră, mai puţin experimentată în ceea ce privește rutina de joc, în meciurile anterioare, a dat dovadă de unitate, de dorinţă și implicare pentru obţinerea unor rezultate cât mai bune. Nu a fost ușor în faţa echipele cu tradiţie din ţară, rezultatele nu au fost favorabile accederii la turneul semifinal. În ceea ce privește ultima confruntare din acest campionat, de care ne despart doar câteva ore, turneu desfășurat în dublă-manșă împotriva echipei CSS Bega Timișoara, găzduit pe teren propriu, suntem de asememea optimiști și ne menţinem obiectivul de a avea o prestaţie cât mai bună și de a obține un rezultat pozitiv. Sportivele s-au pregătit bine în intervalul dintre turneul precedent și această ultimă confruntare, numai departe de ieri, când am avut două antrenamente.
Fetele noastre sunt pozitive în ceea ce privește confruntarea, dorindu-și evident să încheie această ediţie de campionat cu un rezultat cât mai bun”.

Adrian Roșu, expert sportiv, coordonator secția de baschet CSM Târgu Jiu: „Este cea mai tânără echipă a clubului nostru înscrisă în competițiile din acest sezon. Acești minunați copii sunt la primul lor sezon, iar eu vreau doar ca tinerel noastre baschetbaliste să bucure de jocul de baschet, iar eu să văd bucuria copiilor practicând acest sport minunat”.

CSM TÂRGU JIU: Andreea Iriza, Diana Nica, Iulia Rădulea, Alexia Dragu, Timeea Gîrjoabă, Maria Cristina Zamfirescu, Carla Deaconu, Alexia Pop, Sara Canavea, Ștefania Guriță, Iulia Batoancă, Ana Maria Cotan, Giulia Ularu, Gabriela Uzuru. Antrenori: Laurenţiu Răuţ şi Carlos Popescu.

Comment here