Baschet

Liga Națională / CSM Târgu Jiu – SCM Timișoara, astăzi, ora 16.00 / Claudiu Alionescu: Urmează un nou meci greu, de travaliu, în care va trebui să ridicăm nivelul jocului, în special din punct de vedere defensiv

CSM Târgu Jiu va juca astăzi cel de al doilea meci al turneului de la Oradea. De la ora 16.00, în Sala „Antonio Alexe”, CSM Târgu Jiu va întâlni pe SCM Timișoara.

După debutul extrem de dificil în fața celor de la Oradea, elevii lui Claudiu Alionescu au parte de un alt adversar cu pretenții în Liga Națională, SCM Timișoara.

„Urmează un nou meci greu, dar în aceleași timp diferit. Întâlnim Timișoara, o echipă cu care ne-am confruntat și în meciul din Cupa României. Se anunță un meci de travaliu, în care va trebui sa ne ridicăm nivelul jocului cel puțin din punct de vedere defensiv. Sper să facem o bună recuperare după meciul cu Oradea și să prestăm din nou un baschet bun”, a declarat Claudiu Alionescu.

Cele două formații s-au mai întâlnit în acest sezon, în urmă cu o lună, într-un meci disputat la Sibiu, în Cupa României. Deși afectată serios de lipsa a şase jucători și a antrenorului principal, echipa gorjeană s-a prezentat atunci la turneul de cupă mai mult din respect pentru competiţie, lotul fiind decimat, iar pe foaie fiind înscrişi doar 7 jucători. Pe fondul oboselii acumulate după primul meciul cu Sibiul și a rotației scurte, jucătorii echipei gorjene au pierdut atunci în fața unei echipe extrem de puternice. A fost 109-45 pentru SCM Timișoara.

În turneul de la Oradea, echipa din Banat s-a impus în primul meci al grupei, în faţa celor de la CSM Galaţi, scor 80-78.

Meciul dintre CSM Târgu Jiu şi SCM Timişoara poate fi urmărit pe canalul de youtube al FRB.

Comment here