Baschet

Liga Naţională / CSM Târgu Jiu – CSM Galaţi, duminică, 13 decembrie, ora 14.00 – Live DigiSport 3 / Claudiu Alionescu: Ne aşteaptă un meci greu, dar sper într-un rezultat pozitiv

CSM Târgu Jiu va evolua duminică în etapa a-III-a a Ligii Naţionale, împotriva formaţiei CSM Galaţi. Meciul, programat pentru ora 14.00, în Sala „Antonio Alexe”, este ultimul din turneul de la Oradea şi poate fi urmărit pe DigiSport 3.

Duminică, de la ora 14.00, pe parchetul sălii din Oradea, CSM Târgu Jiu încearcă să obţină prima victorie din actuala stagiune a Ligii Naţionale. Pentru a obţine însă primul succes stagional, echipa antrenată de Claudiu Alionescu şi Alexandru Gliga trebuie să treacă de CSM Galaţi. Gorjenii vor avea în faţă un adversar destul de incomod, CSM Galaţi fiind o echipă recunoscută pentru modul agresiv în care se apără. Echipa din Galaţi a pierdut la doar o posesie meciul cu Timişoara şi le-a pus destule probleme gazdelor de la CSM Oradea. Va fi un meci de luptă între două echipe care au pierdut în primele doupă etape. Un meci în care, pentru a-şi apropia victoria, elevii lui Claudiu Alionescu trebuie să joace cât mai exact pe faza ofensivă, dar şi să contracareze jocul agresiv al gălăţenilor.

„Urmează pentru noi ultimul meci de la acest prim turneu, împotriva echipei din Galați. Se anunță un nou examen greu mai ales din punct de vedere fizic. Galaţiul se apară foarte agresiv și dispune de o serie de jucători calitativi și atletici. Noi trebuie să fim pregătiți în primul rând mental pentru un astfel de joc de uzură și să ne menținem calitatea jocului constantă pe durata întregii partide. Cu o apărare bună și un număr scăzut de greşeli neforțate în atac, cred că putem spera la un joc și un rezultat pozitiv”, a declarat Claudiu Alionescu.

Program etapa a-III-a, Duminică, 13 decembrie:

CSM Târgu Jiu – CSM Galaţi ora 14:00, DIGI SPORT 3
CSM Oradea – SCM Timişoara ora 19:30, DIGI SPORT 4

Comment here