Handbal

Liga Florilor MOL, Etapa 7 / Joi, 20 octombrie, ora 17.30 / HC Zalău – CSM Târgu Jiu / Liviu Andrieş: ”Ştim că este un meci greu, dar joi ne ducem să ne apărăm șansa. Sper să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”

CSM Târgu Jiu se pregăteşte pentru o nouă partidă tare în Liga Florilor. Handbalistele de la Târgu Jiu trag tare la antrenamente pentru confruntarea cu HC Zalău, din etapa a-7-a din Liga Florilor MOL. Partida este programată pentru joi, 20 octombrie, de la ora 17.30 şi va putea fi urmărită pe pagina noastră de Facebook- Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu. ”Ştim că este un meci greu, dar joi ne ducem să ne apărăm șansa. Sperăm să ne întoarcem cu ceva de acolo”, a declarat Liviu Andrieş, care a prefaţat duelul de joi cu HC Zalău.

Liga Florilor ne propune la mijlocul acestei săptămâni un nou duel extrem de interesant: HC Zalău – CSM Târgu Jiu. Pe de o parte, echipa gazdă, HC Zalău, una din forţele handbalului românesc, care are însă un început slab de campionat, drept dovadă şi locul ocupat de Zalău în clasament, penultimul, cu o singură victorie. Chiar dacă nu stă prea bine în clasament, echipa gazdă, condusă de pe margine de Gheorghe Tadici, fostul selecționer al naționalei de handbal, antrenorul care a scris istorie pentru handbalul feminin românesc, rămâne o echipă de calibru, mai ales pe teren propriu. Pe de altă parte, CSM Târgu Jiu, o echipă nou-promovată, care stă mai bine în clasament, şi care a demonstrat că se poate lupta de la egal la egal cu orice echipă din Liga Florilor, merge în Transilvania cu un moral foarte bun, după victoria în faţa unei echipe de top din handbalul românesc, Măgura Cisnădie. 

Liviu Andrieş îşi doreşte ca elevele sale să uite de victoria cu Cisnădie şi să fie cât mai focusate pe confruntarea cu HC Zalău. Antrenorul gorjean le cere elevelor sale să trateze cât mai serios meciul, pentru a putea scoate un rezultat pozitiv. Calculele hârtiei o dau favorită pe HC Zalău, dar Liviu Andrieş consideră că la acest meci, prin prisma evoluţiilor celor două echipe şi a locurilor ocupate în clasament, că nu există o favorită certă. ”Este clar că plecăm cu șansa a doua, dar ținând cont de evoluțiile noastre din prima perioadă și de poziția din clasament, pare că nu ar există o favorită. Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate și cu respect”, a spus Liviu Andrieş, care nu are probleme de lot pentru această deplasare.

Iată ce a declarat antrenorul gorjean la conferinţa de presă premergătoare acestei partide. 

LIGA FLORILOR MOL
Ediția 2022-2023
Etapa a-7-a
Zalău, Sala ”Gheorghe Tadici”
Joi, 20.10.2022, Ora 17.30
HC Zalău – CSM Târgu Jiu

Live pe pagina noastră de Facebook- Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu

 

 

Comment here