Handbal

Liga Florilor MOL, Etapa 7 / Joi, 20 octombrie, ora 17.30 / HC Zalău – CSM Târgu Jiu / Alexandra Gavrilă: ”La Zalău se câştigă greu, dar noi mergem acolo pregătite și sperăm să facem un rezultat bun”

CSM Târgu Jiu va avea parte la mijlocul acestei săptămâni de o deplasare foarte dificilă, pe terenul echipei HC Zalău. Joi, 20 octombrie, echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache, se va confrunta cu echipa lui Gheorghe Tadici, HC Zalău, într-un meci care contează pentru etapa a-7-a din Liga Florilor. Partida de la Zalău va începe la ora 17.30 şi va putea fi urmărită pe pagina noastră de Facebook- Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu. ”Ştim că este un teren unde se câştigă greu, dar noi mergem acolo pregătite și sperăm să facem un rezultat bun”, a declarat Alexandra Gavrilă, centrul formaţiei gorjene, în conferinţa de presă premergătoare acestei partide.

După spectaculoasa victorie cu Măgura Cisnădie, handbalistele de la CSM Târgu Jiu revin în prim plan cu un nou meci tare din Liga Florilor. Gorjencele merg cu încredere la Zalău pentru duelul cu echipa lui Gheorghe Tadici. Încrezătoare în şansele echipei gorjene este şi Alexandra Gavrilă, una dintre cele mai bune jucătoare din lotul CSM Târgu Jiu în acest sezon. Alexandra Gavrilă, coordonatorul de joc al grupării gorjene, este conştientă că la Zalău va fi un meci de luptă fizică, dar și psihică, pe un teren unde se câştigă foarte greu. Optimistă şi încrezătoare în forţa grupării din Târgu Jiu, Alexandra ştie de ce are nevoie echipa sa pentru a se întoarce cu un rezultat pozitiv de pe terenul echipei din Sălaj: luciditate, forţă şi tărie de caracter pentru a duce un astfel de meci. ”Ştim că la Zalău se câștigă foarte greu, dar noi muncim zilnic și dăm tot ce putem. Forța echipei ne-a dus pe locul pe care suntem acum. Sper să ne întoarcem cu cele trei puncte. Pentru asta ne trebuie tărie de caracter, multă forță şi luciditate”, a punctat Alexandra Gavrilă. 

LIGA FLORILOR MOL
Ediția 2022-2023
Etapa a-7-a
Zalău, Sala ”Gheorghe Tadici”
Joi, 20.10.2022, Ora 17.30
HC Zalău – CSM Târgu Jiu

Live pe pagina noastră de Facebook- Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu

 

 

 

Comment here