Handbal

La mulți ani, Cristina Popovici! Interviu cu Cristina POPOVICI

Astăzi o sărbătorim pe Cristina Elena Popovici, prilej cu care îi dorim multă sănătate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! Prin paradele sale, experimentata jucătoare din poarta CSM Târgu Jiu, a contribuit decisiv la promovarea istorică a clubului gorjean în Liga Florilor. Mult succes Cristina și cât mai multe victorii cu CSM Târgu Jiu! La mulți ani, Cristina POPOVICI!

La zi aniversară am stat de vorbă cu goalkeeper-ul CSM Târgu Jiu. Cristina ne-a spus că nu prea are timp acum de sărbătorit, pentru că echipa pregătește meciul de la Zalău, dar speră ca după confruntarea din Transilvania să poată sărbătorii cu echipa, mai ales că va urma o pauză în Liga Florilor și fetele vor avea liber. Cristina ne-a acordat un scurt interviu în care vorbește despre începutul de campionat, dar și despre meciul de la Zalău. 

INTERVIU CRISTINA POPOVICI

La mulți ani, Cristina Popovici!

Cristina Popovici: Vă mulțumesc!

Cristina, cum te simți la zi aniversară?

Cristina Popovici: Mă simt foarte bine …timpul trece ca nebunul și uite așa mai adaug o floare la buchetul vieții. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă. 

Cristina, cum îți petreci ziua de naștere? 

Cristina Popovici: Nu prea avem timp acum de sărbătorit. Pregătim intens meciul cu Zalău și probabil după ce ne vom întoarce o să sărbătoresc, având în vedere că după acest meci vom avea și câteva zile libere. 

Ce își dorești la zi aniversară?

Cristina Popovici: În primul rând să rămân sănătoasă, atât eu, cât și echipa, iar la sfârșitul campionatul, când vom trage linie, să sărbătorim menținerea în Liga Florilor.

Cristina, cum a fost începutul de campionat? CSM are două victorii. Se putea mai mult? Sunteți în grafic? 

Cristina Popovici: Echipa este la primul sezon în Liga Florilor și era normal să fie greu. Dar am demonstrat că ne merităm locul în prima ligă. Au fost două victorii muncite. Puteau fi mai multe surprize, dar pe viitor, cu multă muncă și determinare, atât la antrenamente, cât și la meciuri, cu siguranță vom acumula mai multe puncte. Cred că primele meciuri din campionat au demonstrat că, deși suntem o echipă nou-promovată, suntem o nucă tare. Mai este mult pana la finalul campionatului și putem acumula puncte.

Unde vezi CSM Târgu Jiu la finalul acestui sezon?

Cristina Popovici: Evident, tot în Liga Florilor. 

Vine un meci foarte greu, la Zalău. Cum vezi partida de la Zalău?

Cristina Popovici: Toată lumea știe agresivitatea Zălăului pe teren propriu. Cred că va fi un meci cu o încărcătură foarte mare, dar noi mergem cu încredere că vom obține punct sau puncte.

Cristina, noi îți dorim mulți ani sănătoși, frumoși și cu multe realizări!

Cristina Popovici: Vă mulțumesc!

Nume: Popovici Elena Cristina Sorina
Data nașterii: 19.10.1989
Loc: București
Postul: Portar

Junioare:
CSS 5 București
Senioare:
CSM Slobozia 2009-2011
CSM Slatina 2011-2014
Măgura Cisnădie: 2014-2020
CSM Deva: 2020-2021
CSM Târgu Jiu: 2021 –

Comment here