Handbal

Liga Florilor Mol, Etapa 21. Sâmbătă, 30 martie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu vs Măgura Cisnădie. Meci important pentru echipa noastră de handbal. Hai la sală să susținem împreună CSM Târgu Jiu!

Sala Sporturilor din Târgu Jiu găzduiește sâmbătă, 30 martie, o nouă confruntare importantă din Liga Florilor Mol. CSM Târgu Jiu primește vizita grupării Măgura Cisnădie, într-un meci din etapa a 21-a din prima ligă a României, partidă care va începe la ora 18.00. CSM Târgu Jiu are nevoie de victorie, dar și de susținere din partea suporterilor pentru a face un pas uriaș spre evitarea meciurilor de baraj. S-au pus în vânzare bilete online pentru partida de sâmbătă, 30 martie. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma blt.ro accesând linkul https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-magura-cisnadie-handbal-feminin.html

Andrei Enache a vorbit la conferința de presă premergătoare duelului de sâmbătă despre importanța acestei partide. Antrenorul secund al echipei noastre a declarat că toată echipa este focusată pe această partidă, care este extrem de importantă în lupta pentru evitarea locurilor de baraj. Enache este convins că echipa gorjeană poate câștiga acest meci, dacă handbalistele noastre vor evolua cu multă determinare și ambiție. O victorie în fața echipei din Ardeal ar însemna un pas uriaș în evitarea barajului. În plus, un succes în weekend ar putea ajuta echipa gorjeană să obțină o clasare bună la finalul campionatului.

Andrei Enache, antrenor secund CSM Târgu Jiu: ”Suntem pregătiți și conștienți de importanța acestui meci. Suntem conștienți de faptul că va fi un meci cu o oarecare încărcătură, o oarecare presiune, dar, după cum am mai spus, sport de performanță fără presiune nu prea există. Așa că, la ora partidei, trebuie să fim apți din toate punctele de vedere. Moralul, eu zic că este unul destul de bun. Suntem în obiectiv, suntem conștienți de faptul că dacă reușim să ne câștigăm toate meciurile acasă, putem face, zic eu, o performanță destul de bună, pentru că puteam să terminăm chiar pe locul 8. Eu zic că e o performanță destul de bună. Trebuie să fim extrem de conectați, să dăm dovadă de agresivitate, să facem cât mai puține greșeli. Tot ce ține de echipa din Cisnădie am studiat, mai avem două zile de pus la punct anumite detalii, iar la ora partidei, repet, sunt convins că vom fi 100% și vom câștiga acest meci”.

LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 22
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
SÂMBĂTĂ, 30 MARTIE 2024, ORA 18.00
CSM TÂRGU JIU – MĂGURA CISNĂDIE

Comment here