Baschet

Liga 1 de Baschet Masculin, Etapa 22. CSM 2 Târgu Jiu a pierdut partida disputată, pe teren propriu, contra CSO Voluntari, scor 86-111

CSM 2 Târgu Jiu a pierdut vineri, 29 martie, partida disputată pe teren propriu contra CSO Voluntari, scor 86-111. Meciul a contat pentru etapa a 22-a din Liga 1 de Baschet Masculin. Cei mai buni marcatori din echipa lui Adrian Roșu au fost Mihai Filip și Alexandru Mitu, cu câte 28 de puncte fiecare. 

Meci dificil pentru băieții lui Adrian Roșu în Liga 1, contra echipei din Voluntari. Misiunea grupării gorjene a fost mult îngreunată de absențele din lot, în special ale principalilor marcatori, care au fost cooptați în lotul de seniori pentru meciul de la Craiova. În lipsa acestora, Mihai Filip și Alexandru Mitu și-au asumat acest rol. Cei doi au reșit împreună 56 de puncte! 

Gorjenii au început bine meciul și după primele 10 minute de joc, CSM Târgu Jiu avea un avantaj minim pe tabelă, scor 18-17. Gruparea gorjeană a întâmpinat probleme începând cu sfertul doi, după ce, în primul act, Flavius Toropu s-a ales cu trei faulturi, ceea ce l-a determinat pe Adrian Roșu să-l folosească mai puțin. În aceste condiții, CSO Voluntari a profitat și a trecut la conducerea partidei. Sferturile doi și trei au aparținut în totalitate oaspeților, care s-au desprins decisiv pe tabelă. În ultimul act, gorjenii au echilibrat partida, dar nu au avut forța să revină pe tabelă. S-a terminat 86-111. 

Adrian Roșu, antrenor CSM 2 Târgu Jiu: ”A fost un meci foarte bun pentru noi, am plimbat mult mingea și am jucat un baschet bun. Chiar dacă am pierdut meciul, am reușit să înscriem 86 de pucte fără cei mai buni marcatori. În apărare am intrat în probleme din primul sfert, când nu l-am mai putut folosi pe Toropu la maximum având 3 faulturi. Per total, sunt mândru de cum s-a comportat echipa și mă bucur foarte mult pentru jocul prestat de Mihai Filip și David Scrădeanu, care astăzi au facut un meci bun atât ofensiv, cât și defensiv”.

CSM Târgu Jiu: Rareș Duca, Luca Gheorghescu 3p, Lucian Toma, David Scrădeanu 4p, Robert Paliciuc 3p, George Răzvan Pavel 11p, Rareș Ungureanu 3p, Albert Vlădulescu, Mihai Filip 28p, Flavius Toropu 6p, Alexandru Mitu 28p. Antrenor: Adrian Roșu.

LIGA 1 DE BASCHET MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
FAZA II / GRUPA ECHIPE SATELIT
ETAPA 22
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR
VINERI, 29 MARTIE 2024, ORA 12.00

LIVE PE FRB TV
CSM 2 TÂRGU JIU – CSM 2 VOLUNTARI
86-111(18-17, 23-36, 19-32, 26-26)

Comment here