Handbal

Liga Florilor Mol, Etapa 21. Sâmbătă, 30 martie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu -Măgura Cisnădie. Laura Moldovan: ”Luăm fiecare meci ca pe o finală și sperăm din tot sufletul să câștigăm cu Măgura”

Meci important în acest weekend pentru CSM Târgu Jiu, care întâlnește Măgura Cisnădie. Partida contează pentru etapa a 21-a din Liga Florilor Mol și va începe la ora 18.00. În lupta pentru evitarea locurilor de baraj, echipa noastră trebuie să treacă de formația sibiană. ”De când am revenit în ultima vacanță, am luat fiecare meci ca pe o finală și sperăm din tot sufletul să câștigăm cu Măgura. Jucăm acasă și avem și fanii de partea noastră”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă, interul Laura Moldovan.

IMPORTANT* S-au pus în vânzare bilete online pentru partida de sâmbătă, 30 martie. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma blt.ro accesând linkul https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-magura-cisnadie-handbal-feminin.html

Duel tare, sâmbătă, în Sala Sporturilor între CSM Târgu Jiu și Măgura Cisnădie. Miza este evitarea locurilor de baraj. CSM Târgu Jiu are nevoie de o victorie sâmbătă pentru a face încă un pas spre evitarea barajului de rămânere în Liga Florilor. Handbalistele lui Liviu Andrieș sunt convinse că pot câștiga în weekend în fața echipei din Cisnădie. Una dintre jucătoarele de bază din angrenajul echipei noastre, interul Laura Moldovan, are încredere că formația noastră se poate impune contra sibiencelor. În plus, Laura consideră că publicul din Sala Sporturilor reprezintă un alt atu important pentru echipa noastră. Interul dreapta  este convinsă că CSM Târgu Jiu poate evita jocurile de baraj.

Laura Moldovan, CSM Târgu Jiu: ”De când am revenit în ultima vacanță, am luat fiecare meci ca pe o finală și sperăm din tot sufletul să câștigăm, pentru că în tur am avut un meci destul de bun, însă am pierdut. Jucăm acasă și avem și fanii de partea noastră. Am avut foarte multe meciuri în cupele europene și suntem de părere că ne-au ridicat foarte mult nivelul jocului și cred că s-a văzut și în ultimele meciuri. Sunt convinsă că putem evita barajul. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să ne antrenăm cum am făcut-o până acum, să fim serioase și totul o să iasă bine. Am avut și coborâșuri, atât eu, cât și echipa, am avut și meciuri bune. Mă bucur că am putut să ajut echipa cât mai mult și sper de acum încolo să fie și mai bine”.

CSM TÂRGU JIU – MĂGURA CISNĂDIE
LIGA FLORILOR MOL
ETAPA 21
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
SÂMBĂTĂ, 30 MARTIE 2024
ORA 18.00 

Comment here