Baschet

LNBM Getica 95, Etapa 26. Astăzi, ora 18.00: SCM Craiova – CSM Târgu Jiu. Noam Weinberg: ”Urmează un meci foarte important pentru noi. Sper să câștigăm și la Craiova”

Zi de meci în Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95 pentru baschetbaliștii CSM Târgu Jiu, care vor juca astăzi în Bănie, contra SCM U Craiova, într-o adevărată finală pentru primul loc în Grupa 11-18. Meciul contează pentru etapa a 26-a din Liga Națională și va începe la ora 18.00 și poate fi  urmărit pe canalul de streaming FRB TV. ”Urmează un meci foarte important pentru noi. Sper să câștigăm. Suntem în primele două echipe, dar consider că am avea un parcurs mai ușor în play-out de pe locul 1”, a declarat Noam Weinberg, înainte de plecarea spre Craiova. 

Runda cu numărul 26 ne propune o nouă partidă extrem de interesantă în Liga Națională, a cărei miză este primul loc în Grupa 11-18. Ambele echipe își doresc să termine pe primul loc, pentru a juca cu ultima clasată în play-out. Craiova deține în acest moment primul loc în grupă și are 24 de puncte, cu unul mai mult decât gruparea gorjeană. Craiovenii au câștigat în tur la Târgu Jiu, dar echipa lui Kresimir Basic este într-o evidentă creștere de formă și are un apetit ofensiv extrem de ridicat. Baschetbaliștii gorjeni au marcat 100 de puncte pe meci în ultimele două partide din grupă. Noam Weinberg este convins că CSM Târgu Jiu poate câștiga și la Craiova, dacă va menține, din punct de vedere ofensiv, același nivel de joc ridicat ca în ultimele două confruntări. 

Noam Weinberg, CSM Târgu Jiu: Urmează un meci foarte important pentru noi, după succesul cu Vâlcea din deplasare. Sper să câștigăm.  Suntem în primele două echipe, dar consider că am avea un parcurs mai ușor în play-out de pe locul 1. Trebuie să corectăm unele lucruri, am marcat foarte puține puncte în tur. La Vâlcea, am făcut un meci foarte bun, am marcat 100 de puncte, dacă continuăm cu același apetit ofensiv, cu siguranță vom câștiga. Avem încă un regret că nu ne-am calificat în play-off, dar faptul că învingem și alte echipe care puteau să fie acolo, ne arată că facem bine ceea ce facem. Nu ne este teamă că nu ne putem îndeplini obiectivul, dar știm foarte bine că, dacă nu vom trata partidele cu seriozitate, într-o serie de 5, se poate întâmpla orice.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
GRUPA 11-18 / ETAPA 26
CRAIOVA, SALA POLIVALENTĂ
VINERI, 29 MARTIE 2024, ORA 18.00
LIVE PE FRB TV
SCM U CRAIOVA – CSM TÂRGU JIU

Comment here