Handbal

Liga Florilor Mol, Etapa 18. Sâmbătă, 9 martie, ora 18.00: Gloria Buzău-CSM Târgu Jiu. Ana Ciolan:”Va fi o partidă dificilă, dar noi suntem pregătite și mergem acolo să ne luptăm pentru victorie”

Sâmbătă, 9 martie, CSM Târgu Jiu își reia seria meciurilor din Liga Florilor Mol, cu o confruntare în deplasare, pe terenul echipei Gloria Buzău. Partida contează pentru etapa a 18-a și va începe la ora 18.00. ”Va fi o partidă dificilă, dar noi suntem pregătite și mergem acolo să ne luptăm pentru victorie”, a declarat înainte de plecarea spre Buzău, pivotul Ana Cătălina Ciolan. 

Meci tare pentru gruparea gorjeană la reluarea campionatului. După pauza competițională, handbalistele lui Liviu Andrieș merg la Buzău unde speră să obțină un rezultat pozitiv. Una dintre cele mai experiementate jucătoare din lotul gorjean, pivotul Ana Ciolan, care și-a făcut debutul la naționala României și a marcat și primul gol pentru România în deplasarea din Croația, este convinsă că un joc bun pe faza de apărare și cât mai puține greșeli pe faza de atac, pot duce la un rezultat pozitiv la Buzău.

Ana Ciolan, CSM Târgu Jiu: ”Va fi o partidă dificilă, dar noi suntem pregătite și mergem acolo să ne luptăm pentru victorie. A fost o experiență nemaipomenită la națională. După cum știți, a fost prima mea convocare la echipa de senioare a României. A fost frumos și m-am bucurat cât am putut de această experiență, de această primă convocare. E foarte important aportul meu la echipa din Târgu – Jiu și vom vedea dacă vor mai urma convocări pe viitor. La Buzău, va trebui să scoatem toate atuurile noastre în evidență. O apărare foarte puternică, o poartă foarte bună și, dacă reușim să înscriem și câteva goluri rapide, ar fi extraordinar. Cât mai puține greșeli în atac și să fim concentrate de la începutul până la sfârșitul meciului”.

LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 18
BUZĂU, SALA ROMEO IAMANDI
SÂMBĂTĂ, 9 MARTIE, ORA 18.00
GLORIA BUZĂU – CSM TÂRGU JIU

Comment here